Wat is 3MMC? Is 3MMC Hetzelfde Als Mephedrone?

3MMC behoort tot de research chemicals. 3-MMC is de afgelopen tijd flink aan populariteit aan het winnen.

3MMC is verwant aan 4MMC, ook wel Mephedrone of Meow Meow genoemd. 4MMC heeft veel weg van een soort combinatie tussen XTC/MDMA en coke.

4MMC of mephedrone

4MMC of mephedrone

3MMC is dus geen Mephedrone zoals veel mensen vaak denken. Deze research chemical is net iets anders. Het wordt wel steeds vaker onderzocht. 4MMC wordt vooral gebruikt vanwege het opwekkende en contact bevorderende effect. Ook vinden mensen het prettig dat de 4MMC ‘afterdip’ minder vervelend is dan bij bijvoorbeeld MDMA.

3MMC

3MMC

 

3MMC bestellen en kopen

Het gebruik van 4MMC

4MMC kun je op verschillende manieren gebruiken, je kunt ervoor kiezen om deze drug te slikken, maar je kunt ook snuiven. Beiden manieren hebben allebei hun voor- en nadelen. Als je ervoor kiest om de 4-MMC te slikken, kan het vaak even duren voordat je de effecten gaat ervaren en is het vaak onduidelijk hoeveel je lichaam al heeft opgenomen van de 4-MMC. Het kan namelijk even duren, voordat alle 4-MMC is opgenomen door het lichaam. Het is dus moeilijk om aan te geven of je nog last hebt van de 4-MMC of niet.

Veel mensen willen graag meteen kennis maken met de effecten en kiezen er juist voor om de 4-MMC te snuiven. Maar als je de 4-MMC snuift, kan dit schade aan je neus aanbrengen. 4-MMC is vrij pijnlijk om te snuiven en je krijgt van 4-MMC een loopneus. Daarbij moet je even rustig aan doen als je neusslijmvliezen beschadigd zijn geraakt en dus kun je het een tijdje niet meer snuiven.

Het is verstandig om niet meer dan 300mg van de 4-MMC te gebruiken. Als je tussen de 100 en de 125 mg gebruikt krijg je een fijn (euforisch) gevoel, maar zodra je meer gebruikt ga je alles ook intenser ervaren, je gaat dan pas echt spacen. Als je ongeveer 200 mg 3MMC gebruikt, zal je ongeveer drie uur lang kunnen genieten van deze drugs.

Afhankelijk van het effect dat je met 4-MMC wilt bereiken, kun je zelf bepalen hoeveel je graag tot je wilt nemen. Als je nog geen ervaring hebt met deze drug is het verstandig om langzaam op te bouwen. Het is namelijk erg lastig om te zeggen hoe je erop gaat reageren, aangezien bijna iedereen anders op 4-MMC reageert.

De fijne effecten van 4MMC

De effecten die optreden na het snuiven of slikken van deze drugs lijken veel op die van XTC en MDMA en cocaïne gecombineerd. Je krijgt namelijk veel meer energie en krijgt een erg goed gevoel over jezelf. Je denkt de wereld aan te kunnen, dit effect is het heftigst de eerste keer dat je de 4-MMC gebruikt. Stilzitten wordt moeilijk, aangezien je de hele tijd een drang ervaart om te bewegen. Het is dus een ideale research chemical voor een nacht lang dansen en gek doen.

3MMC bestellen en kopen

Ook gebruiken sommige mensen 4MMC om hun seks avonturen nog heftiger te beleven. Je hebt namelijk veel meer energie en kan gevoelens nog heftiger ervaren. Hierdoor kan het een onvergetelijke ervaring worden. Als je echter te veel van de 4MMC hebt gebruikt kan het er ook voor zorgen dat je geen erectie krijgt. Dit is natuurlijk iets dat iedere man graag wil voorkomen, het is dus verstandig om eerst wat ervaring op te doen.

Verder beleef je alles veel intenser, zowel de leuke dingen, maar ook de minder leuke dingen. Je wordt dus een stuk gevoeliger met 4MMC.

Verder maak je een stuk makkelijker contact met mensen, aangezien je een stuk communicatiever bent. Je zult makkelijker tegen mensen aan gaan praten en dus ook contact maken. Dit maakt de avond uiteraard ook weer erg leuk.

Vervelende bijwerkingen van 4MMC

Helaas heeft 4MMC wel enkele vervelende bijwerkingen. Door het slikken of snuiven van 4MMC gaat je hart een stuk sneller kloppen. Je hart moet dus harder werken en daardoor heb je kans op hartkloppingen en hartritmestoringen. Mocht het mis gaan, dan is het ook een stuk lastiger om je te reanimeren.

4MMC is ook erg verslavend. Als je eenmaal vaker 4MMC gebruikt om een leuke avond te hebben, kan het zijn dat je het idee krijgt dat de avonden alleen maar leuk zijn als je 4MMC gebruikt. Ook heb je steeds meer nodig om een leuke avond te hebben. Wees dus verstandig en probeer dit een beetje in de hand te houden. Gebruik 4MMC dus met maten en met mate.

Of doe verstandig en doe alleen aan research, met een legale research chemical als 3MMC (niet voor consumptie geschikt). Researchen is een stuk goedkoper dan maar blijven gebruiken. Zo blijft 3mmc kopen ook vriendelijk voor je portemonnee.

tandenknarsen op 3MMC

Verder kun je bij 4MMC last krijgen van bruxisme of tandenknarsen en kaakklem. het is dus zeker aan te raden om iets van kauwgom mee te nemen.  En je zult ook heel lastig in slaap kunnen komen. Hou er dus rekening mee dat de komende uren, nadat je 4-MMC gebruikt je niet meer zal kunnen slapen. Het is dus zeker af te raden om 4MMC te gebruiken voordat je naar bed wilt gaan. Tenzij je natuurlijk een extra leuke tijd met elkaar wilt gaan hebben.

Zoals aangegeven zullen je gevoelens met 4-MMC een stuk intenser zijn, hierdoor kunnen dus ook negatieve gevoelens veel intenser zijn. Sommige mensen hebben na gebruik van dit middel last van paniekaanvallen. Het vervelende van 4MMC is, dat je gedurende de tijd dat het middel nog moet uitwerken je hier last van kan hebben. Veel mensen hebben vaak ook daarna nog last van deze paniek aanvallen. Dit komt doordat er op een gegeven moment een angst kan ontstaan voor angst. Het is erg lastig om daar weer overheen te stappen.

Doe onderzoek naar de research chemical 3MMC met verstand

Kortom 4MMC heeft een bijzondere werking. Je ervaart van alles een stuk heftiger, hebt energie voor tien en denkt vaak de hele wereld aan te kunnen. Echter het is verslavend, het levert lichamelijke gevaren op en het is illegaal. Legale 3MMC kopen om deze research chemical wat te onderzoeken lijkt ons wat dat betreft een beter idee. Echter 3MMC is niet voor consumptie geschikt. Gebruik dus goede persoonlijke beschermingsmiddelen.  3MMC is dus zeker een research chemical die niet zonder risico is. Daarbij is het dus belangrijk dat je het met verstand je research aangaat, zodat je een leuke en zorgeloos researchproject kunt hebben met 3MMC.

 

 

3MMC bestellen en kopen