Mijn eigen 6 APB ervaring. Inderdaad geen afterdip!

Mijn eigen 6 APB ervaring

I Got High On My Own Supply!

Let op! Dit artikel over een 6APB ervaring is puur voor entertainment doeleinden. Dit blog geeft slechts verhalen en ervaringen over 6APB weer. Wij raden het gebruik van verboden middelen en research chemicals af. Wij vragen ook niemand deze verhalen daadwerkelijk na te doen.

Mijn (toevallige) 6 APB ervaring is me zonder meer erg goed bevallen.  Daarvoor had ik nog nooit 6APB  of Benzofury gebruikt. Ik wist zelfs van het hele bestaan van 6APB niet eens af.

Grappig genoeg had ik bij onderzoek samen met mijn vrouw wat onhandig gedaan (geen persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt, beetje dom inderdaad) en zo 6APB binnen gekregen. Dit nadat ik vanuit mijn professionele belangstelling een aantal artikelen over deze research chemical onder de naam 6APB of Benzofury op het Legalsilkroad blog had geschreven

 

Voor je eigen 6APB ervaring bestel nu 1 gram 6APB

Ik bleef dus rustig (altijd rustig blijven, nooit in paniek raken is het beste) en wist dus onder andere

  • 6 APB ervaring duurt langer
  • De ervaring met 6 APB is dat het heel langzaam opkomt (denk 2 uur)
  • 6APB ervaringen geven aan dat je meer helder blijft
  • Er zijn aanwijzingen dat 6 APB minder oxidatieve stress zou moeten veroorzaken dan XTC/MDMA (credit onderzoek David E. Nichols)
  • Mensen geven weer dat ze minder afterdip hebben

Nu had ik al flink wat ervaring met XTC of MDMA opgedaan. Op dit moment gebruik ik het nauwelijks meer. Ik denk dat ik het nu nog 1 tot 2 keer per jaar gebruik. Ja, ik word ook wat ouder. Met XTC lijdt ik altijd onder de meest verschrikkelijke afterdips die er zijn. Van anderen hoor ik soms andere verhalen. Wellicht is dat stoerdoenerij, want ik heb er in ieder geval vreselijke last van.

6 APB ervaring

Nu ik sport, ik rook niet, ik eet gezond, ik slik nog wat extra vitaminen vooraf, eet rijpe bananen voor de tryptofaan, slik nog wat tryptofaan erbij, alleen toch nog die afterdip….ik moet het als het ware gewoon ondergaan. Ik vroeg me ook regelmatig af of die 3 uurtjes van totale euforie die barstende koppijn die ik op zondag tot dinsdag voelde het wel waard was.

Nu dat was ook zeker de belangrijkste reden dat ik rustig bleef bij mijn eigen toevallige 6 APB ervaring. Ik hoopte ook echt dat ik me wat minder brak zou voelen die dagen erna.

Het wat en hoe van onze 6APB ongelukje 

Ik denk ik en mijn vrouw allebei ongeveer het volgende hebben binnengekregen.  Voor mij van 105 kilo een redelijk lage hoeveelheid (1 milligram per kilogram lichaamsgewicht) en voor mijn vrouw van 65 (kilo ja, niet de leeftijd ;-)) ongeveer (1,5 milligram per kilogram lichaamsgewicht). Nu als je zelf 6APB hebt liggen altijd laten testen. Je kunt al vast zelf een Marquis reagent test doen. Als het een lila/paarse kleur geeft weet je in ieder geval al vrij zeker dat het 6APB is.

 

Gelukkig was het een beetje weinig aangezien ik de volgende dag erna  op zaterdagmiddag nog moest werken. Moest ik toch om 11 uur vertrekken. Andere ervaringen van mensen met 6APB geven aan dat het erg lang zou gaan duren. Nu ik wilde wel nog kunnen slapen voordat ik ging werken zeg maar. Als je toch toevallig 6APB tot je neemt, kun je beter maar van je eigen stomheid (geen goede beschermingsmiddelen gebruikt) een deugd maken. Daarom gingen we gelijk maar naar de Melkweg waar toen Tom Harding en JP draaiden.

De 6 APB ervaringen van mij en mijn vrouw

Om 21:30 reden we weg naar Amsterdam. Aangezien ik gelezen had dat de opkomst wel 2 uur kon duren, konden we gelijk de auto al in. Na 30 minuten voelde ik heel lichts iets van dat er als het ware iets werd aangezet, echter was volstrekt helder. Kon gewoon rijden.

puur jezelf zijn met benzofury

Inderdaad pas om ongeveer 23:30 kwam er als het ware een soort warm dekentje om me heen. Echt heerlijk knus, en veilig. Iets dat je helemaal omgeven werd met de vachten van Labrador puppies. Ik had ook de neiging om me wang er tegen aan te schuren. Was gewoon heerlijk. Geen super euforisch gevoel, alleen dat is ook niet te verwachten met 1 mg per kilogram lichaamsgewicht. Energie zat, kon gewoon plassen, niet echt dat super empathische en liefderijke naar andere mensen. Om 03:00 uur raakte het uitgewerkt, en om 04:00 uur zijn we naar huis gereden.  Mijn toevallige 6 APB ervaring was gelukkig zonder meer heel  fijn te noemen.

Mijn vrouw had relatief natuurlijk een stuk meer binnen gekregen, 1,5 milligram per kilogram lichaamsgewicht. Zij had echt de pure XTC ervaring wat betreft het liefderijke en lullen met iedereen. Ze bleef er wel gewoon normaal uitzien, geen hangende bek of zo. Terwijl ze dat met XTC wel heeft. De 6 APB ervaring kwam wel in golven. Ze dacht af en toe dat het weg was en na een tijdje kwam het weer in alle hevigheid terug. Zij had zeker kunnen doorgaan tot 05:00 uur. Ze had een heerlijke tijd en ze vond het een helemaal top goedje. Ze vond zeker dat ze met 6APB niet zo erg het padje af was. Helemaal wauws zijn kan ook best wel eens leuk zijn op zijn tijd natuurlijk. In ieder geval was haar 6 APB ervaring ook haar gelukkig erg prettig bevallen.

6APB was uitgewerkt en toen: hoe was de afterdip?

De aftermath was dat ik met 6APB eigenlijk enorm goed heb kunnen werken de dag erna. Ik had natuurlijk wel relatief een beetje weinig genomen. Thuis kon ik zowel mijn vrouw als ik goed slapen op de 6APB. De dagen erna hadden we allebei niet die barstende koppijn die we normaal wel hebben na XTC. Wat toch ons te denken gaf wat XTC dan allemaal wel niet aanricht in je hersenstam. We voelden ons wel een beetje brak, alleen je zou dat toch zeker geen afterdip kunnen noemen.

Zowel mijn vrouw als ik kregen echter wel 2 dagen erna een koortslip. We werden ook allebei flink verkouden. Nu het is dus wel duidelijk dat je weerstand eventjes een flinke knauw krijgt van deze 6APB. Echter dit hebben we ook vrij vaak met XTC dus dat maakt weinig verschil. Zo konden we toch allebei ook eens op ons eigen lichaam researchen in plaats van alleen op die arme proefdiertjes.

Zou ik 6APB weer nemen?

Nou verleidelijk is het wel. 6APB is echter niet voor consumptie geschikt. Laten we voortaan gewoon maar bij onderzoek blijven!

Voor je eigen 6APB ervaring bestel nu 1 gram 6APB