Hoe kan je veilig 4FMP bestellen

Hoe kan je veilig 4FMP/4FA bestellen

De Beste Besteltips Om 4FMP/4FA te kopen 

 

4FMP bestellen of kopen valt sommige mensen best moeilijk. Het vinden van 4FMP sites die 4FMP verkopen via Google lukt meestal heus nog wel.

Echter veel mensen hebben geen idee hoe ze het beste ECHT, veilig en discreet 4FMP bestellen of kunnen kopen. Waar moeten ze op letten bij het bestellen of kopen van 4FMP of 4FA

BK-EBDP kristallen

De meeste mensen  doen meestal maar wat op goed geluk. Daarom 10 van de beste tips hoe je het Best en Veilig ECHTE 4FA of 4FMP kan bestellen.

Veilig 4FMP – 4FA bestellen tips 1.

Bereid jezelf voor

Het is over het algemeen goed om voordat je 4FMP bestelt je voor te bereiden. Want wat wil je precies?

Weet al van te voren wat voor 4FMP je wilt bestellen. Wil je poeder/kristallen, capsules of tabletten? En hoeveel milligram wil je precies?

Poeder is wat moeilijker te doseren dan een tablet. Op het moment dat jij een gram 4FMP koopt en je hebt geen milligramweegschaal, dan is een foutje van 50 milligram snel gemaakt. Ook al probeer je die gram 4FMP nog zo goed op het oog door 10 te delen.

En 100 milligram of 150 milligram kan al heel andere effecten geven.

Ik raad je daarom ook aan om wat over 4FMP te lezen. Wat doet het precies. Wat is precies 4FMP? Dat kan al veel teleurstelling voorkomen en ook veel meer tevredenheid brengen.

Velig 4FMP – 4FA  bestellen tips 2

Begin voorzichtig!

Uh, heb je dat goed gelezen? Ja, gij hebt dat goed gelezen. Als jij 4FMP gaat kopen voor de eerste keer dan is het handig om wat voorzichtiger te doen. Wellicht vindt je er namelijk helemaal niks aan? En daar zit je dan met 100 gram 4FMP.  Je vrienden staan je een beetje uit te lachen met hun biertje in de hand….Kijk daarom ook of je een soort proefpakketje kan vinden op een site. Mocht je het niks vinden of mocht het onverhoopt zelfs helemaal geen 4FMP zijn, dan heb je in ieder geval niet een hele grote kat in de zak gekocht.Nou dat is handig, we hebben speciaal voor jou als eventuele ‘4FMP – maagd’ een proefpakketje 4FMP voor je samengesteld. 

Veilig  4FMP – 4FA bestellen tips 3

Bestel van een bedrijf in Nederland

bestel Nederlandse 4FMP

Vroeger zou je dringend adviseren jouw 4FMP van bedrijven in Nederland te bestellen. Nou was dat geen advies uit 1 of ander nationaal standpunt. Ik bedoelde gewoon dat het toen veel handiger was. Denk alleen al aan betalingsmethoden en snelheid van leveren. Ik praat nu in de verleden tijd omdat 4FA sinds 25 mei 2017 op de Opiumlijst I staat.

BK-EBDP kristallen

Ook mochten er onverhoopt problemen zijn, dan is het met een bedrijf in Nederland toch net wat makkelijker praten dan met een bedrijf in Hong Kong. Let dus ook op op je de vestigingsplaats van een bedrijf die research chemicals verkoopt kan vinden op de website. Controleer die vestigingsplaats als het even kan ook op de website van de Kamer van Koophandel.

Veilig 4FMP – 4FA bestellen tips 4

Weet met wie je zaken doet

In het verlengde hiervan is dat inderdaad veel mensen niet eens echt weten met wie ze zaken doen. Ze zien een leuke site. Daarna bestellen ze gewoon op goed vertrouwen, of zelfs op hoop van zegen. Soms doen ze het dan nog van “horen zeggen”.

In ieder geval laat een goede betrouwbare site waar je research chemicals koopt altijd een adres zien en een Kamer van Koophandel nummer. Op die manier weet je in ieder geval met wie je zaken doet als je iets bestelt.

Toch niet goed? Nu kun je tenminste contact opnemen

Mocht er iets zijn, al is het maar dat een bestelling bijvoorbeeld niet aankomt, dan kun je altijd met dat bedrijf contact opnemen. En volgens de Nederlandse wet zullen ze je dan ook moeten leveren, keurig en netjes zoals het hoort. Weet jij hoe dat in Hong Kong of Spanje geregeld is? Ga jij daar überhaupt nog achteraan?

Weet van Wie je 4FMP bestelt

No way. Weet dus met wie je zaken doet, en het makkelijkste is gewoon dat je even het Kamer van Koophandel nummer controleert via hun KvK-app of de KvK-website. Better Safe Than Sorry, niet alleen als je gebruikt – ook als je 4FMP bestelt.

Veilig 4FMP – 4FA bestellen tips 5

Welke betalingsmethodes wil jij gebruiken?

betalingsmethodes

Het is handig om niet alleen die leverancier te nemen waar ze alleen Bitcoin gebruiken. Ook weer om de traceerbaarheid van die leverancier. Mocht je toevallig in Bitcoin willen betalen, dan is het natuurlijk juist handig dat die leverancier Bitcoin heeft. Echter wil je gewoon normaal met je rekening betalen dan is overmaken of Ideal natuurlijk wel heel erg handig. Of wil je juist met Paypal of met creditcard bestellen is het natuurlijk handig als die betalingsmethode er ook bij zit.

Veilig 4FMP – 4FA bestellen tips 6

Let op de verzendkosten of eventuele andere kosten 

Sommige websites lijken heel goedkoop, echter wanneer er dan nog € 4,95.- verzendkosten bijkomt of “afhandelingskosten” bij komt ben je soms nog duurder uit. Soms is het juist andersom. Soms staat er de site dat er verzendkosten gerekend worden en bij afrekenen blijkt dat niet te zo te zijn. Kwestie van controleren dus.

Verder zegt het iets over de integriteit van een website als er ook gewoon de verzendkosten gelijk duidelijk bijstaan vanaf het begin. Als je dat pas bij de afrekening tegenkomt kan dat al voor jou een teken zijn om juist niet bij die website 4FMP te bestellen.

Veilig 4FMP – 4FA bestellen tips 7

Laat je 4FMP of 4FA testen

Je hebt iets hebt ontvangen van een bepaalde website waar je research chemicals kan bestellen? Of je hebt iets gekregen van je straatdealer of dat gastje op die scooter? Mocht je het onverhoopt voor persoonlijke consumptie gebruiken dan dien je zeker de eerste keer je batch of tablet te laten testen. Dit kan bijvoorbeeld bij het Jellinek of de GGD. De kosten hiervoor zijn € 2,50.- tot gratis. Je kunt maximaal 3 soorten drugs per keer laten testen. Heb contact geld bij, want vanwege de anonimiteit doen ze niet aan PIN of zo. Een lijst waar je 4FMP kan laten testen of kan brengen vind je hier: Adressen waar je 4FMP of 4FA kan testen.

IN AMSTERDAM KUN JE VAN MAANDAG T/M ZATERDAG JE 4FMP TESTEN.

  • Maandagavond bij de GGD, 17.30-20.30 uur, Valckenierstraat 4.
  • Dinsdagavond bij de GGD, 17.30-20.30 uur, Valckenierstraat 4.
  • Woensdagavond bij de Jellinek, 17.00-20.30 uur, Jacob Obrechtstraat 92.
  • Donderdagavond bij de Jellinek, 17.00-20.30 uur, Jacob Obrechtstraat 92.
  • Vrijdagavond bij de Jellinek, 17.00-20.30 uur, Jacob Obrechtstraat 92.
  • Zaterdagmiddag bij de GGD, 13.30-16.30 uur, Valckenierstraat 4

De kosten in Amsterdam zijn € 2,50.- per pil, poeder, capsule of vloeistof die je wilt laten testen.

Je kunt hier gewoon langsgaan en dan heb je zeker binnen 2 weken een eindresultaat. Je moet wel minstens 150 milligram van jouw 4FMP of 4FA aanleveren. Je krijgt dus ook niet je aangeleverde 4FMP of 4FA weer terug.

BK-EBDP kristallen

Veilig 4FMP – 4 FA bestellen tips 8

Leveringstermijn – hoe snel wil jij het hebben?

snel4FMPbestellen

Soms heb je een leuk feestje of experiment in gedachten of iets anders en wil je jouw 4FMP zo snel mogelijk hebben. Mocht de leveringstermijn echter 3-5 dagen zijn dan is dat al niet handig. Ook wil op vrijdagmiddag 4FMP bestellen, meestal zeggen dat je de 4FMP of 1 of andere research chemical pas dinsdag binnen hebt. Handig als er dan een telefoonnummer staat waarnaar je kan bellen.

Op die manier kan jij je leverancier even hard op het hart te drukken dat jij zo snel mogelijk je 4FMP wilt. Soms is er ook best wat te regelen. Als jij maar wat extra wilt betalen en ook gewoon omdat de leverancier er even aan herinnerd wordt

Communiceer over de leveringstermijn.

Meestal als je een e-mailtje of berichtje stuurt weet je al snel over het hoe of wat van een leveringstermijn. Handig als er dan ook inderdaad in een e-mailadres ([email protected]) bijstaat. Maar ja, dan kom weer ik een beetje op tip 4; weet met wie je zaken doet.

Veilig 4FMP bestellen tips 9

Wat is de zuiverheid/hoeveelheid?

Elke website moet in ieder geval aangeven wat de zuiverheid of in ieder geval de hoeveelheid is van de research chemical die je koopt.

Op het moment dat dat niet aangegeven staat weet je dus gewoon niet wat je precies koopt. Een tablet kan zo dan bijvoorbeeld 100 of 200 milligram 4FMP of 4FA of totaal iets anders bevatten. Niet handig. Gelukkig valt dit ook weer te voorkomen door eerst je bestelling 4FA of 4FMP te laten testen.

4FMPtesten

Wat is het 4FMP Of 4FA?

Voor de duidelijkheid: de meeste mensen zoeken 4FA of te wel 4-Fluor-Amphetamine. 4FMP wordt ook wel gebruikt, alleen dat staat eigenlijk voor 4-Fluor-Methamphetamine. Bij Legalsilkroad verkopen we capsules van 150-160  milligram 4-Fluor-Amphetamine of 4FA. Echter andere hoeveelheden of ‘netto loads’ zijn ook mogelijk aan de hand van jouw persoonlijke voorkeur(en).

Zuiverheid van 4FA of 4FMP

Ook de zuiverheid van poeder is wel handig als het aangegeven staat. Dientengevolge – mocht het niet aangegeven staan op de website, bestel daar dan gewoon niet. Ook al heb je een adres en kamer van koophandel nummer, je hebt namelijk nog steeds niets om op terug te vallen. Volgens de Nederlandse wetgeving mag je al bananenyoghurt onder de noemer bananenyoghurt verkopen als er 1% banaan in zit. Nu dat is geen goed idee bij 4FA of 4FMP.

Nu de meeste websites geven wel aan wat de zuiverheid is van wat ze verkopen. Via https://www.legalsilkroad.nl/winkel/ kon je een tablet of capsule 4FA kopen met binnen vrij nauwe normen het aantal milligram werkzame stof 4FA. Onze uiterst nauwkeurige apparatuur (Accura ACT3) en kwaliteitscontrole zorgden hiervoor.

Veilig 4FMP of 4FA bestellen tips 10

Reviews

Het zou leuk zijn als een website wat leuke reviews heeft. Echter hecht daar alleen niet te veel aan. Reviews kun je vervalsen, kopen of vrienden of vriendinnen van de eigenaar(s) van de website kunnen een leuke review plaatsen over de zogenaamde 4FMP die ze bestelt hebben. Het beste is dat je het zelf eerst getest hebt. Daarna kun je het beste verder gaan met 4FMP bestellen bij die betrouwbare leverancier die zich voor jou bewezen heeft. Op dit moment zal dat in Nederland een crimineel zijn aangezien 4FA op dit moment nu 1-maal verboden is in Nederland.

Bonus tip Veilig 4FMP of 4FA bestellen

Is het te goed om waar te zijn, bestel dan maar niet.
Kom je bij een site waar ze alles verkopen, zelfs de meest obscure research chemical en niets is uitverkocht? Ga dan maar weg. Dit is te goed om waar te zijn. In Nederland is 4FA per 25 mei 2017 verboden. Dus een Nederlandse site die 4FA of 4FMP verkoopt –  KAN NIET! Is dus altijd sowieso een scam.

Nu hierboven heb je nu in ieder geval een paar goede tips hoe je veilig(er) 4FMP kan bestellen!

BK-EBDP kristallen