Drugs testen – 6APB/3MMC – drugstestservice – alle adressen!

Drugs testen 6APB/3MMC

drugstestservice – alle adressen

Drugs testen is iets wat in Nederland kan. Trouwens ook in België is er een testadres voor drugs in Brussel. Er is ook voor research chemicals als 3MMC, 1-p-lsd en 4FA /4FMP of 6-APB een speciale drugstestservice in Nederland. Hier kan je al je drugs of onderzoekschemicaliën als 4FA en/of 4FMP of 6-APB of 3MMC en allerlei andere research chemicals en drugs testen op zuiverheid. Wil je weten waar je o.a drugs of research chemcials als 1-p-lsd blotters, 3MMC en 6-APB poeder kan laten testen?

KLIK HIER: Alle Plaatsen In Nederland
Om Drugs of Research Chemicals als 6APB of 3MMC Te Testen

 

BK-EBDP

bk-EBDP je mogelijke vervanger voor 4FA?

3MMC bestellen en kopen

Klik Hier Voor 1 Gram 3MMC!

Tijden om drugs te laten testen

Voor drugs testen of het testen van research chemicals kun je op donderdag op de meeste plaatsen in Nederland drugs laten testen. Alleen in Amsterdam kun je echt elke dag drugs laten testen en zelfs op zaterdag. Dus in Amsterdam heb je de meeste kans om zo snel mogelijk een uitslag van je drugstest te krijgen. Dientengevolge zou ik als snelheid belangrijk is –  in Amsterdam je drugs laten testen.

Drugs en onderzoekschemicaliën als 4FA en 4FMP laten testen

Ons advies: 4FA/4FMP/6APB/3MMC/1-p-lsd TESTEN!

Drugs testen of research chemicals testen, ons advies is dit altijd te doen. Je wilt toch weten als je 6APB of een andere research chemical koopt, dat het de juiste zuiverheid heeft?

Anders mislukken al je parameters van je experimenten op je onderzoekschemicaliën. Nu kun je natuurlijk zelf je drugs of research chemicals testen met behulp van reagent kleurtests zoals de Marquis of Liebermann test.  Echter we merken dat veel mensen gewoon simpelweg de moeite niet doen om 4FA of 4FMP, 6APB of 3MMC te testen. Veel mensen (> 75 %) denken als ze 4FMP bestellen of 4FA kopen; “het zal wel goed zijn…”

Research chemicals Niet Testen = Meer Risico

Als je besluit om je drugs of research chemicals niet te testen, levert je dat gewoon meer risico op. Nou zijn onderzoekschemicaliën al niet bedoeld voor menselijke consumptie. Als je dat dan toch doet, doe dan alsjeblieft zo voorzichtig mogelijk!

Nu zijn er namelijk nog steeds gevallen bekend dat in plaats van 4FA of 4FMP er mephedrone (meow/meow) of alfa PVP (Flakka) wordt verkocht (Bron Drugkompas – augustus). Grote kans dat een leverancier gewoon van een grote partij Alfa-PVP af wilde. In vele landen – zoals China – was het namelijk illegaal geworden. En dat was niet voor niets! Maar daarover later meer. Ook werd er methoxetamine verkocht (bron drug-test.nl juli 2015).

Of 98 % poedersuiker en twee procent 4FA, blijkbaar kan dat allemaal? (bron Partyflock 11 november 2016 http://partyflock.nl/topic/1003202:4-fluor-amfetamine#m48876517)

Zojuist mijn test uitslagen binnen.­ Ik heb overigens ook al met de leverancier gemaild die hun fout toegeven!­ Ze hadden van hun huidige leverancier onverwacht een verdunde batch met dextrose (dat is dus gewoon suiker!­) gekregen waar ze (zeggen ze) dus te laat achter kwamen.­ En alleen achter zijn gekomen door klachten.­ Conclusie: ze testen zelf niet eens eerst wat ze verkopen…..­Ik had via mail dus al begrepen dat ik een verdunde versie geleverd had gekregen….­Maar dat de uitslag serieus maar 2% 4-fa is sla ik wel echt stijl van achter over…­ HILARISCH.­ En belachelijk.­ Gelukkig “­beloofd”­ de leverancier mij van een nieuwe batch die ze nu wèl aan het testen zijn volgende week een nieuwe levering om het goed te maken.­ Ik ben benieuwd…­manmanman….­

Bij Mephedrone maakt het niet veel uit

Nu bij zoiets als mephedrone maakt dat nog niet zo heel veel uit. Het heeft namelijk ongeveer dezelfde uitwerking als 4FMA/4FMP. Mephedrone behoort ook tot de amfetamine familie. Al is en blijft het natuurlijk gewoon een klerestreek om iets te verkopen voor wat het niet is.

3MMC bestellen en kopen

Wil je trouwens iets wat lijkt op Mephedrone kopen? Kies dan eens voor 3-MMC. Ook verkrijgbaar hier in de shop trouwens.

Ook zou je kunnen zeggen 98 % poedersuiker; ja, dat is wel belachelijk en heel erg kwalijk, maar ja in ieder geval nog niet levensgevaarlijk.

Methoxetamine kun je veel minder van gebruiken en heeft een heel ander effect. Je wordt er “vager” van in plaats van helder. Nou klaar ben je…loop je bijvoorbeeld een beetje als een dweil rond op een feestje, terwijl je lekker wilt dansen…..Wellicht is dat qua nadeel ook nog wel te overzien. Alleen leuk is anders.

De dosering van Alfa-PVP ten opzichte van 4FA

Echter bij alfa-PVP  is het een heel ander verhaal. Dat valt voor mij echt onder de noemer hele zware misdaad. Alfa-pvp verkopen onder de noemer van 4FA is namelijk echt willens en wetens mensen in gevaar brengen.

wat-is-flakka

Van Alfa-PVP kun je ook veel minder nemen. Denk de helft minder om binnen de relaxte zone te blijven. Dat kan natuurlijk ook weer ernstige gevolgen hebben. Mensen nemen toch meestal de dosering van 4FA of 4FMP zoals ze gewend zijn met 4FA of 4FMP. Hierover meer klik op: Wat is 4FMP.  Ze hebben dan een veel grotere kans om totaal in een psychose te raken. Flakka staat namelijk ook wel bekend als de “zombiedrug”.

Deze ‘zombiedrug’ kan ervoor zorgen dat jij je verzekering kan gaan bellen

Alfa-PVP staat er om bekend dat het niet alleen werkt op je noradrenaline en je dopamine. Het werkt ook op je adrenaline. Dientengevolge zorgt deze combinatie ervoor dat je enorm sterk wordt als je doorslaat. Denk + 4 agenten om je in bedwang te houden. Daar word je niet blij van. Daar worden je eigen en/of andermans spullen ook niet blij van. Die spullen heb je dan wellicht kort en klein geslagen bij een te hoge dosering van Alfa-PVP. Dan mag je jouw verzekering gaan bellen en het gaan uitleggen….; “Ja sorry, ik dacht dat het 4FA was.”

flakka3d

De kans op oververhitting van je lichaam wordt ook nog eens een stuk groter met Alpha-PVP of Flakka. Straks mag jij dus niet je verzekering gaan bellen. Dat kan dan iemand anders gaan doen. En die iemand belt dan je levensverzekeringsmaatschappij op. Geen goed idee dus als je denkt dat je 4FA aan het nemen bent en het is Flakka.

Alfa-PVP werkt niet op serotonine

Daarnaast werkt Alfa-PVP ook – in tegenstelling tot 4FA/4FMP – totaal niet op je serotonine. Dus als je op zoek bent naar een blij en euforisch gevoel dan ben je ook weer verder van huis. Zou je ook nog eens bij kunnen pakken. Oef….

Met andere woorden –

Research Chemicals en Andere Drugs altijd laten TESTEN.

Daarbij zou ik net zo goed onze poeders 6APB, 3MMC of blotters 1-p-lsd laten testen. Ook al hebben wij ze al goed getest. Iedereen zegt namelijk dat ze gewoon goede spullen verkopen. Daarin verschillen wij niet van anderen. Jij kan ook research chemicals kopen op een veilige en goede manier. Dat doe je niet alleen door het te laten testen. Je doet het ook door bij een zo veilig mogelijk leverancier 4FA of 4FMP te bestellen. Meer over het veilig bestellen van 4fmp vindt je hier. https://www.legalsilkroad.nl/hoe-kan-je-veilig-4fmp-bestellen/
veilig4FMPbestellen

Hoe gaat drugs testen in zijn werk?

Drug testen gaat als volgt in zijn werk: Je neemt maximaal 3 soorten drugs gekocht in Nederland mee. Anders wordt je namelijk als dealer gezien. Neem ook niet te veel mee, maximaal een gram. Zeg ook niet dat je het al gebruikt hebt en dat je bijvoorbeeld niets voelde.

Inleveradressen en echte testadressen

Voor drugs testen zijn er inleveradressen (zodat je niet zover hoeft te rijden). En er zijn echte testadressen voor het testen van je drugs of research chemicals. Hier wordt je sample ook echt daadwerkelijk getest. Soms heb je dan gelijk de uitslag van je sample. Tenminste als de testcentra je pil of poeder of vloeistof herkennen. In alle andere gevallen ben je jouw sample kwijt. Ze sturen het dan op.

Je hoeft verder geen naam om te geven. De drugstestservice stelt voor het drugs testen wel een aantal vragen uit oogpunt van onderzoek

  • hou oud ben je?
  • hoeveel kostte het en voor welke hoeveelheid?
  • waar heb je het gekocht?
  • wat zou het moeten zijn?

Je krijgt dan een kaartje mee met een nummer. Na een week (of soms 2 weken) kun je dan bellen en geef je dat nummer door. Aan de andere kant van de lijn zoeken ze dat nummer op en aan dat nummer zit een een bepaalde uitslag verbonden. Die uitslag van de test op die bepaalde drug of research chemical geven ze dan aan je door.

Een voorbeeld van de voor – en achterkant van 1 zo’n kaartje met zo’n nummer zie je hieronder.

drugstest kaartje achterkant

Achterkant kaartje met nummer voor de uitslag van je drugstest

 

Voorkant kaartje drugstest

 

 

 

 

 

 

 

Op zich doen ze dat wel slim, want op de voorkant staat gelijk wat info over de drug of researchchemical waarvan je hoopt dat jij weet wat het is. Anders is er namelijk iets mis natuurlijk….

Meestal binnen 1 week heb je dus in ieder geval de uitslag met wat het is. Daarbij krijg je aangegeven de eventuele vervuiling en hoeveel werkzame stof erin zit.

Testadressen voor drugs of 4FA/3MMC, Benzofury enz. in Nederland

Dit zijn alle testcentra waar je 6APB, 3MMC, 1-p-lsd of andere drugs kan laten testen in Nederland 

Ik zet het neer op alfabetische volgorde. Er zijn ook inleverpunten. Hier kan je jouw drugs inleveren om te laten testen. Wel duurt het drugs testen hier minstens een week langer.

Alle provincies van Nederland waar je drugs kan testen

Je hoeft jezelf niet te legitimeren. Meestal is de drugtestservice nog gratis ook. Klik op de gewenste provincie waar je drugs wilt testen. Vind ook gelijk alle informatie over het testen van drugs als bijvoorbeeld 6APB of 3MMC, of 1-p-lsd. Voor je gemak zet ik er een kaartje bij waar het is. Tevens geef ik je nog een foto van het gebouw waarin de drugstestservice of inleverservice voor de research chemicals of drugs zit. Nu als je nou nog niet kan vinden, ben je wel heel erg onder invloed 😉

Ook aanwijzingen wat betreft openbaar vervoer

Daarnaast geef ik voor mensen die van het openbaar vervoer gebruik maken wat aanwijzingen. Bijvoorbeeld voor het gebruik van bus of metro met daarbij de afstanden. Soms is het namelijk ook gewoon sneller om het eventjes te wandelen.

Alle plaatsen in Nederland waar je drugs kan testen –

klik op de juiste provincie (op alfabetische volgorde)

Drenthe drugstest, Waar Kan Je Drugs Testen In Drenthe

Flevoland drugstest, Waar Kan Je Drugs Testen In Flevoland

Friesland drugstest, Waar Kan Je Drugs Testen In Friesland

Gelderland drugstest, Waar Kan Je Drugs Testen In Gelderland

Groningen drugstest, Waar Kan Je Drugs Testen In Groningen

Limburg drugstest, Waar Kan Je Drugs Testen In Limburg

Noord-Brabant drugstest, Waar Kan Je Drugs Testen in Noord-Brabant

Snel 6APB leveren

Noord-Holland drugstest, Waar Kan Je Drugs Testen In Noord-Holland

Overrijssel drugstest, Waar Kan Je Drugs Testen In Overijssel

Utrecht drugstest, Waar Kan Je Drugs Testen In Utrecht

Zeeland drugstest, Waar Kan Je Drugs Testen In Zeeland

Zuid-Holland drugstest, Waar Kan Je Dugs Testen In Zuid-Holland

Drugs testen in Drenthe 

Assen drugstest – waar kan je drugs laten testen in Assen? 

Drugstestservice

Gebouw Verslavingszorg Noord Nederland Assen

Verslavingszorg Noord Nederland

Overcingellaan 19
9401 LA ASSEN

Van Station Assen is het ruim 5 minuten  (600 meter) lopen

Openingstijden:
Woensdag van 14 – 16 uur

Voor verdere informatie kun je bellen met:
0592-306666 of mailen naar: [email protected]

Verslavingszorg Noord Nederland drugs testen

Drugs testen in Flevoland

Almere drugstest – waar kan je drugs laten testen in Almere?

Inleverpunt

Tactus Verslavingszorg

gebouw Tactus A;,mere

https://www.tactus.nl/
Randstad 22183
1316 BM ALMERE

Van Station Almere Centrum is het 10 minuutjes (900 meter) lopen

Geen vaste openingstijden. Je kunt bellen op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 voor het maken van een afspraak. Telefoonnummer 088 3822887

Drugs testen in Friesland

Leeuwarden drugstest – waar kan je drugs laten testen in Leeuwarden?

Drugstestservice

Gebouw Verslavingszorg Noord Nederland in Leeuwarden

Verslavingszorg Noord Nederland
Oostergoweg 6

8932 PG LEEUWARDEN

Van Station Leeuwarden is het ruim 10 minuten (1,3 kilometer) lopen

Openingstijden:
Elke donderdag van 14.00 tot 16.00 u
Voor het testen op andere dagen of tijdstippen en verdere informatie kun je bellen met onderstaande tel.nr. of mailen naar [email protected]

Voor verdere informatie kun je bellen met:
058-2847647

leeuwardenverslavingszorgnoordnederland4fadrugstestenkaart

Drugs Testen in  Gelderland

Arnhem drugstest– waar kan je drugs laten testen in Arnhem?

DrugsTestservice

Gebouw Iriszorg drugs laten testen in Arnhem

IrisZorg 

Kronenburgsingel 545, 6831 GM ARNHEM

Van Station Arnhem is het ruim 40 minuten (3,6 kilometer) lopen.

Met het openbaar vervoer kan je vanaf het station bus 7 pakken.

Let op! Waarschijnlijk vanaf eind december 2017 verhuist IrisZorg naar het nieuwe adre

Meester B.M. Teldersstraat 4 in Arnhem

Van Station Arnhem is dat bijna een uur (4,7 kilometer) lopen.

Met openbaar vervoer neem je bus 56 vanaf Station Arnhem Centraal naar Wageningen. Uitstappen bushalte Batavierenweg.

Vanaf daar is het 3 minuten lopen.

Vanaf Station Arnhem Zuid kun je het beste gewoon 20 minuten gaan lopen (1,7 kilometer). Openbaar vervoer vanaf daar is niet goed.

 

Openingstijden:
Elke donderdag van 17.30 tot 19.00 uur

Voor verdere informatie kun je bellen met:
088-6061600 (tijdens openingstijden: 06-31048866)

Of mail met [email protected]

 arnhemiriszorg4fadrugstestenkaart

Gebouw Testservice IrisZorg Arnhem

Nieuw adres Testservice IrisZorg Arnhem

Nijmegen drugstest – waar kan je drugs laten testen in Nijmegen?

DrugsTestservice

Gebouw Iriszorg Nijmegen om je drugs zoals 4FA of 4FMP te laten testen

IrisZorg

Tarweweg 20
6534 AM Nijmegen

Van Station Nijmegen Goffert is het ruim 15 minuten (1,5 kilometer) lopen.

Openingstijden:
Elke donderdag van 17.15 tot 19.00 uur
Voor verdere informatie kun je bellen met:
088-6061600 (tijdens openingstijden 06-31048810)

Of mail met [email protected]

nijmegeniriszorg4fadrugstestenkaart

Drugs testen in Groningen

Groningen drugstest – waar kan je drugs laten testen in Groningen?

Testservice

groningenverslavingszorgnoordnederland4fadrugstesten

Verslavingszorg Noord Nederland
Leonard Springerlaan 27
9727 KB GRONINGEN

Van Station Groningen is het ruim 15 minuten (1,5 kilometer) lopen

Openingstijden
Elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur
Voor testen op andere dagen/tijdstippen kun je bellen met onderstaande tel.nr.

Voor verdere informatie kun je bellen met:
06-21557755

groningenverslavingszorgnoordnederland4fadrugstestenkaart

Drugs Testen In Limburg

Heerlen – waar kan je drugs laten testen in Heerlen?

Inleverpunt
Mondriaan 4fa of 4FMP testen

 

 

 

 

 

 

Mondriaan
John. F. Kennedylaan 301, Route 53
6419 XZ HEERLEN

Van Station Heerlen is het ruim 20 minuten (2,2 kilometer) lopen. Je kunt ook bus 41 nemen richting Kerkrade naar halte Professor Lambertusstraat. Duurt 8 minuten, en vanaf halte Professor Lambertusstraat is het 2 minuten lopen naar de John. F. Kennedylaan.

Openingstijden:

Voor informatie en het maken van een afspraak om je pil of poeder in te leveren kun je bellen met:

088-50672 00. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.
drugs testen in Heerlen

Roermond drugstest – waar kan je drugs laten testen in Roermond?

Testservice

roermondverslavingszorgggz4fadrugstesten

Verslavingszorg Roermond/GGZ

Laurentiusplein 10
6043 CS ROERMOND
(Ingang rechts beneden)

Zoals je ziet ligt het lekker vlakbij achter het station van Roermond

Openingstijden:
Elke donderdag van 16.00 tot 18.00 uur

roermondverslavingszorgggz4fadrugstestenkaart

Venlo – waar kan je drugs laten testen in Venlo?

Inleverpunt

venlostichtingvincentvangoghvoorgeestelijkegezondheidszrog4fadrugstesten

Stichting Vincent van Gogh voor Geestelijke Gezondheidszorg
Vierpaardjes 80
5915 XZ VENLO

Van Station Venlo is het ruim 15 minuten (1,5 kilometer) lopen.

Openingstijden:

Voor informatie en het maken van een afspraak om je pil of poeder in te leveren kun je bellen met: 06-14448366. Dit nummer is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 16.00 en op woensdag van 09.00 tot 12.00.

venlostichtingvincentvangoghvoorgeestelijkegezondheidszrog4fadrugstestenkaart

Drugs Testen In Noord-Brabant

Breda drugstest – waar kan je drugs laten testen in Breda?

DrugTestservice

Gebouw drugstest Novadic Kentron Breda

Novadic Kentron
Verlengde Poolseweg 2
4818 CL BREDA

Vanaf Station Breda is het een half uurtje (2,7 kilometer) lopen.

Met openbaar vervoer kun je het beste bus 401 nemen vanaf het station naar bushalte kantorenpark De Bijster.

Vanaf Bushalte De Bijster is het dan nog maar 2 minuten lopen naar de drugstestservice in Breda.

Openingstijden:
Elke woensdag van 16.00 tot 18.00 uur
Voor verdere informatie kun je bellen met:
076-5236330

bredanovadickentron4fadrugstestkaart

Den Bosch drugstest – waar kan je drugs laten testen in Den Bosch?

Drugtestservice

denboschnovadickentron4fadrugstesten

Adres:

Novadic Kentron
Rompertsebaan 12
5231 GS DEN BOSCH

Vanaf Station Den Bosch is het een half uurtje wandelen (2,7 kilometer).

Er is niet echt een snelle busverbinding (bus 9) – dus neem een fiets mee.

Openingstijden:
Elke donderdag van 14.30 tot 16.30 uur
Voor verdere informatie kun je bellen met:
073-6409696

denboschnovadickentron4fadrugstestenkaart

Eindhoven drugstest – waar kan je drugs laten testen in Eindhoven?

Drugstestservice

eindhovennovadickentron4fadrugstestfoto

Novadic Kentron
Clausplein 10 (GGD-gebouw De Witte Dame)
5611 XP EINDHOVEN

Vanaf Station Eindhoven is het een kwartiertje wandelen (0,7 kilometer).

Telefoon 08800-31100 of 06-22 97 60 68

Openingstijden Testen van drugs

Iedere donderdag van 16.00 tot 19.00 uur behalve op:

15 september > van 13.00 tot 16.00 uur

Uitslagen Telefonisch op nummer 076-523 63 00 op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur

eindhovennovadickentron4fadrugstest

Helmond drugstest – waar kan je drugs laten testen in Helmond?

Testservice

helmondnovadickentron4fadrugstest

Novadic Kentron

Zuideinde 33
5701KX Helmond

Vanaf Station Helmond is het vijf minuten wandelen (0,3 km)

Openingstijden
elke woensdag van 16:00 tot 17:30

Telefoonnummer: 0499-588008 / 06-12702360
Uitslagen Telefonisch op nummer 076-523 63 00 op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur

helmondnovadickentron4fadrugstestkaart

Oss drugstest – waar kan je drugs laten testen in Oss?

Drugstestservice:

Gebouw Novadic Kentron Drugstesten in Oss

Novadic Kentron
Raadhuishof 25
5341 HR OSS

Vanaf Station Oss is het 10 minuten wandelen (0,6 km)

Openingstijden:
Dinsdag 16 uur tot 17:30 uur.
Voor verdere informatie kun je bellen met:
06-51763257

ossnovadickentron4fadrugstestenkaart

Roosendaal drugstest – waar kan je drugs laten testen in Roosendaal?

Drugtestservice

Gebouw Novadic Kentron Drugstesten Roosendaal

Novadic Kentron

Laan van Brabant 22
4701 BK ROOSENDAAL

Vanaf Station Roosendaal is het een kwartier lopen (1,3 kilometer)

Openingstijden:
Elke dinsdag van 16 – 18 uur

Voor verdere informatie kun je bellen met:
076-5236330 of 0165-597300

Tilburg drugstest – waar kan je drugs laten testen in Tilburg?

Drugstestservice

 

 

 

 

 

 

 

Novadic Kentron
Jan Wierthof 14
5017 JD TILBURG

Vanaf Station Tilburg is het 15 minuten wandelen (1,3 kilometer)..

Openingstijden:
Elke dinsdag van 16.00 tot 18.00 uur
Voor verdere informatie kun je bellen met:
013-583 75 00

Drugstest Tilburg

Drugs Testen in Noord-Holland

Alkmaar drugstest – waar kan je drugs laten testen in Alkmaar?

alkmaarbijrijderverslavingszorg4fadrugstest

Inleverpunt

Brijder Verslavingszorg
Kees Boekestraat 20
1817 EZ ALKMAAR

Vanaf Station Alkmaar is het half uur wandelen (2,2 kilometer). Je kan bus 660 nemen tot halte Kees Boekestraat.

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Voor verdere info kun je bellen met:
088-358 22 60

alkmaarbijrijderverslavingszorg4fadrugstestkaart

Amsterdam drugstest – waar kan je drugs laten testen in Amsterdam?

IN AMSTERDAM KUN JE VAN MAANDAG T/M ZATERDAG DRUGS TESTEN 

GGD Valckenierstraat 4,  1018 XG Amsterdam

Neem metro naar metrostation Weesperplein (daar is het om de hoek).

gebouw GGD Amsterdam drugs testen

  • Maandagavond bij de GGD, 17.30-20.30 uur, Valckenierstraat 4.
  • Dinsdagavond bij de GGD, 17.30-20.30 uur, Valckenierstraat 4.
  • Woensdagavond bij de Jellinek, 17.00-20.30 uur, Jacob Obrechtstraat 92.
  • Donderdagavond bij de Jellinek, 17.00-20.30 uur, Jacob Obrechtstraat 92.
  • Vrijdagavond bij de Jellinek, 17.00-20.30 uur, Jacob Obrechtstraat 92.
  • Zaterdagmiddag bij de GGD, 13.30-16.30 uur, Valckenierstraat 4

amsterdamggddrugstest4fakaart4fmp

Jellinek, Jacob Obrechtstraat 92, 1071 KR AMSTERDAM

Jellinek drugs testen Amsterdam

Vanaf Station Amsterdam Zuid is het half uurtje wandelen (2,1 kilometer)

Je kan ook links vanaf de centrumkant van het Station Amsterdam Zuid naar metrostation Amstelveenseweg lopen (500 meter – het is maar 1 halte met de metro vanaf Station Amsterdam Zuid). Neem daar tram 16 naar het Centraal Station.

Je kan dan uitstappen op tramhalte Jacob Obrechtstraat.

amsterdamjellinekpreventie4fadrugstestkaart4fmp

Haarlem drugstest – waar kan je drugs laten testen in Haarlem?

Drugstestservice

Gebouw BRijder voor Drugs laten testen in Haarlem

Brijder Verslavingszorg
Richard Holkade 4,
2033 PZ Haarlem

Het is een half uur lopen vanaf het station (3 kilometer)

Je kan ook bus 356 richting Bijlmer Arena nemen vanaf station Haarlem naar halte Burgemeester Rijnaldapark. Vanaf die halte is het nog vijf minuten lopen tot het gebouw van Brijder Verslavingszorg.

Openingstijden

Elke vrijdag van 14.00 tot 16.30 uur.

Voor testuitslagen kun je vrijdags bellen tussen 12:30 en 14: 00 uur met 06 1227 1580

 haarlembrijderverslavingszorg4fadrugstestkaart

Den Helder drugstest – waar kan je drugs laten testen in Den Helder?

Inleverservice

Brijder Den Helder Drug laten testen

Brijder Verslavingszorg
Polderweg 19
1782 EC DEN HELDER

Zoals je hieronder op de kaart ziet, zit het echt vlakbij het station.

Openingstijden:
Op werkdagen inleveren van 9.00 tot 17.00 uur

Voor verdere info kun je bellen met:
088 – 358 37 00

denhelderbrijderverslavingszorgkaart

Zaandam drugstest – waar kan je drugs laten testen in Zaandam?

Inleverservice

gebpuw in Zaandam waar je je drugs kan inleveren

Brijder Verslavingszorg
Sint Cathrijnestraat 12
1501 NN ZAANDAM

Vanaf Station Zaandam is het een kwartier lopen (1,5 kilometer)

Openingstijden:
Inleveren kan elke dag van 09.00 tot 17.00 uur

Voor verdere informatie kun je bellen met:
088 – 358 37 51 of 06-10665645

zaandambrijderverslavingszorg4fadrugstest

Drugs testen in Overijssel

Deventer drugstest – waar kan je drugs laten testen in Deventer?

Inleverpunt

deventertacticusverslavingszorgdrugstest4fa

Tactcus Verslavingszorg
Brink 40
7411 BT DEVENTER

Vanaf het station is het 10 minuten lopen (1 kilometer)

Geen vaste openingstijden. Je kunt bellen op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 voor het maken van een afspraak. Telefoonnummer 088 3822887

deventertacticusverslavingszorgdrugstest4fakaart

Enschede drugstest – waar kan je drugs laten testen in Enschede?

Inleverpunt

enschedetactcusverslavingzorgdrugstest4fa

Tactus Verslavingszorg
Raiffeisenstraat 75
7514 AM ENSCHEDE

Vanaf station Enschede is het 10 minuten lopen (700 meter)

Openingstijden:
Geen vaste openingstijden. Je kunt bellen op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 voor het maken van een afspraak. Telefoonnummer 088 3822887

enschedetacticusverslavingzorgdrugstest4fakaart

Zwolle drugstest – waar kan je drugs laten testen in Zwolle?

Inleverpunt

zwolletactusverslavingszorgdrugstest4fa4fmp

Tactus Verslavingszorg

Dokter Stolteweg 58
8025 AX ZWOLLE

Vanaf Station Zwolle is het flinke wandeling van een half uur. Je kunt ook vanaf station Zwolle bus 167 nemen richting Dalfsen en dan bij het Isala Ziekenhuis uitstappen. Vanaf daar is het nog maar een klein stukje lopen.

Geen vaste openingstijden.

Je kunt bellen op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 voor het maken van een afspraak. Telefoonnummer 088 3822887

zwolletactusverslavingszorgkaartdrugstest4fa4fmp

Drugs Testen in Utrecht

Hilversum drugstest – waar kan je drugs laten testen in Hilversum

Drugstestservice

hilversumjellinekdrugstest4fa4fmp

Jellinek
Noordse Bosje 43
1211 BE Hilversum

Vanaf Station Hilversum is het 10 minuten lopen (600 meter)

Openingstijden
Elke donderdag van 17.00 tot 19.30 uur.
Tussen 19.30 en 20.00 uur kun je bellen voor je uitslag.

Opbeltijden voor uitslagen
Elke donderdag van 19.30 tot 20.00 uur
T 035-6222 911

hilversumjellinekdrugstest4famap

Utrecht drugstest – waar kan je drugs laten testen in Utrecht?

Drugs Testservice

utrechtvictascentrumvoorverslavingzorg4fadrugstest

VICTAS
Adres: A.B.C.-straat 5
3512 PX Utrecht

Vanaf Station Utrecht Centraal is het een kwartier lopen (1,5 kilometer)

Openingstijden: elke donderdag van 18:00 tot 20:00 uur

Voor verdere informatie kun je bellen met:

Informatiespreekuur Alcohol & Drugs, tel: 088 1616200 (ma t/m do van 13.30 – 16.30 uur) (algemene informatie)

Testuitslagen: 088 1616200 (do van 18.00 tot 20.00 uur

utrechtvictascentrumvoorverslavingzorg4fadrugstestkaart

Drugs testen in Zeeland

In Zeeland is er geen drugstestservice of zelfs maar één inleverpunt.

Het dichtbijzijnde testpunt zal dan voor mensen uit Zeeland waarschijnlijk Roosendaal zijn. Een hele reis vanuit Zeeuws-Vlaanderen! Je kan nog Bergen op Zoom proberen. Daar zit ook een vestiging van

Novadic Kentron 
Zuid-Oostsingel 45
4611 BC Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 212 733

Wil je toch vragen over drugs stellen of heb je andere hulp dan drugs testen nodig dan zijn hier de gegevens van Emergis.

Emergis
Centrale aanmelding & acute zorg
Oostmolenweg 101
4481 PM Kloetinge
telefoon 0113 26 70 67.

Bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 11.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur.
telefax 0113 26 70 57
e-mail [email protected]

Drugs Testen in Zuid-Holland

Den Haag drugstest – waar kan je drugs laten testen in Den-Haag?

Parnassia Drugstestservice

Drugstestservice in Den-Haag

Context/Indigo
Lijnbaan 4 (PsyQ gebouw)
2512 VA DEN-HAAG

Zowel vanaf Station Den Haag Holland Spoor als Den Haag Centraal is het een half uurtje lopen (ruim 2 kilometer)

Je kunt tram 11 pakken vanaf Station Den Haag Holland Spoor naar halte Loosduinseweg. Vanaf daar is het vijf minuten lopen.  Vanaf Station Den Haag Centraal kun je tram 2,3 of 4 pakken. Uitstappen bij de halte bij het ziekenhuis MCH Westeinde.

Openingstijden:
Elke donderdag van 18.00 tot 20.00 uur
Voor verdere informatie kun je bellen met: 088 357 1060

of mailen met [email protected]
Uitslagen: 088 357 1969

denhaagindigodrugstest4fa4fmpkaart

Leiden drugstest – waar kan je drugs laten testen in Leiden?

Drugstestservice

Dims gebouw in Leiden voor drugs laten testen

DIMS
Middelstegracht 85
2312 TT Leiden ( in het gebouw van de ExposeYour)

Vanaf Station Leiden Centraal is het 20 minuten lopen (2 kilometer)

Openingstijden: Elke donderdag van 15:30-17:30.
Voor meer informatie en uitslagen (donderdag tussen 15:30-17:30 uur): 0642205350

leidendimsdrugstest4fa4fmpkaart

Rotterdam drugstest – waar kan je drugs laten testen in Rotterdam?

Drugstestservice

testlocatie drugs Youz Rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

Youz (Antes)
Eendrachtsplein 12
3012 LA Rotterdam

Vanaf Station Rotterdam Centraal is het 10 minuten lopen (1 kilometer)

Openingstijden: Elke donderdag van 17:30-19:00 drugs testen.
Voor meer informatie en uitslagen (088-2303030) Drugs testen Rotterdam

 

België/Brussel drugstest – waar kan je drugs laten testen in België?

6 APB ervaring

Drugstestservice Brussel

Modus Vivendi

 

 

 

 

 

 

 

Modus Vivendi
Rue Jourdan, 151
1060 Bruxelles

Tel  : 0032 (0) 2/644.22.00

E-mail: [email protected]

Vanaf Station Bruxelles Central is het 20 minuten lopen (2 kilometer).

Je kan de metro nemen naar metrostation Munthof. Vanaf daar is het ongeveer om de hoek.

Tip! Dat je een klein beetje Frans kan praten is hier wel handig.
Eventueel als je echt Frans kan praten kun je ook naar Rijssel (Lille) gaan http://www.spiritek-asso.com/nos-actions/analyse-de-produits/.  Voor mensen uit bijvoorbeeld Kortrijk is dat net wat dichterbij.

Openingstijden: Elke werkdag van 9h30 à 16h30 kan je drugs testen

drugstest waar kan je drugs testen in Brussel