Contact & Privacyverklaring

Legalsilkroad

Email-adres: [email protected]

Telnr: 0031(0)64105 9262

Kvk-nummer: 53835875

 BTW-nummer : NL140586401B01

BIC(SWIFT): INGBNL2A IBAN: NL41INGB0007391458

Tijden van de post: 

Als u voor een Nederlands postadres research chemicals besteld op werkdagen voor 17:00 uur (betaald via Ideal), dan heeft het in 95 % van de gevallen de volgende dag bij u in de brievenbus.

Voor België geldt dat er geen post op zaterdag is. Bestellingen op donderdag (zeker wat later in de middag) met track&trace worden vanwege verwerkingstijd daardoor vaak pas op dinsdag de volgende week bezorgd. Bestel dus liefst voor donderdag.

Voor Nederland is er wel post op zaterdag, echter geen post op maandag. Echter post na vrijdag 17:00 uur heb je dus op zijn hoogst pas dinsdag.

Snelheid van overboekingen van geld/direct transfers 

Met andere woorden, hoe snel zien wij uw geld op onze rekening staan?

Direct transfer (directe overboeking) via een ING Bank Nederland rekening zien we direct, vanuit een andere bankrekening duurt het 1 werkdag.

Een direct transfer via Vlaanderen (België) of een andere buitenlandse rekening duurt tot 2 dagen voordat we het op de rekening zien. Het beste is bij direct transfer altijd even een berichtje te sturen via whatsapp of e-mail met een bewijs van de overschrijving. Zo kunnen wij u meestal sneller helpen.

Zendingen worden discreet verstuurd in witte luchtkussenenveloppe of een kartonnen A4 verpakking met een niet herleidbare afzender.

 

Track & trace mogelijkheid 

Vanaf 50 euro is dat gratis met Track&Trace. Beneden de 50 euro dient u 5 euro extra over te maken als u een zending met Track & Trace wilt (inclusief gratis herzending mocht het niet aankomen). U heeft dus geen recht op herzending als uw pakje op ‘afgeleverd’ staat. Wij gaan daarbij uit van de opgave van Post.nl.

Tevens heeft u de mogelijkheid om uw pakje te laten versturen naar een Post.nl (Pakjegemak) of Bpost.be ophaalpunt.
U dient aan te geven dat u het pakje wilt ophalen bij een ophaalpunt alsmede waar u het wilt halen (welk ophaalpunt) in de opmerkingen bij uw order. Kosten hiervoor zijn hiervoor tevens 5 euro extra onder de 50 euro (bestel dan via direct transfer en doe 5 euro bovenop uw factuurprijs). Boven de 50 euro is het gratis.

 

PRIVACYVERKLARING

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Legalsilkroad.nl kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van legalsilkroad.nl of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op onze website informatie over uzelf verstrekt.

Wij kunnen de volgende persoonsgegevens van verwerken: – Uw voor- en achternaam – Uw adresgegevens – Uw telefoonnummer – Uw e-mailadres – Uw IP-adres.

WAAROM WIJ DEZE GEGEVENS NODIG HEBBEN

Legalsilkroad.nl verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit het leveren van goederen op een door u aangegeven plaats van bestemming.

HOE LANG WORDEN  GEGEVENS BEWAART

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

GEGEVENS DELEN MET ANDEREN

Wij verstrekken uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Legalsilkroad.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Tevens gebruiken wij om te kijken in verband met verzendtijd van de post om te zien of uw bestelling op of na 17:00 verwerkt door het websitesysteem.

Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Legalsilkroad.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Legalsilkroad.nl heeft hier geen invloed op. Legalsilkroad.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar [email protected] Legalsilkroad.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Mocht u toch nog ontevreden zijn dat heeft u recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

BEVEILIGING

Legalsilkroad.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op via Legalsilkroad.nl

Legalsilkroad.nl is als volgt te bereiken:

Email-adres: [email protected]

Telnr: 0031(0)64105 9262

Kvk-nummer: 53835875

BTW-nummer : NL140586401B01

Lang verhaal, kort.

Wij zenden u geen nieuwsbrieven. Uw gegevens verkopen wij niet door aan derden. Wij doen er alles aan om uw gegevens zo veel mogelijk beschermen.