4-HO-MET sample 5 pellets

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

27.44

Sample van 5 pellets 4-HO-MET 20 milligram

4-HO-MET, oftewel 4-hydroxy-N-methyl-N-ethyltryptamine, metocin or methylcybin niet voor consumptie geschikt, alleen voor research doeleinden.

4-HO-MET sample 5 stuksIUPAC: 3-(2-(ethyl(methyl)amino)ethyl-1H-indol-w-ol fumarate 

Cas:nummer: 77872-41-74

5 pellets 20 milligram 4HO-MET 

 

 

Bestelrestricties 4-HO-MET:

Je kunt 4-HO-MET kopen voor onderzoek. We leveren echter niet aan België, Groot-Brittanië, Zweden en de Verenigde Staten

Compare
SKU: 2CBFLY sample 5-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Sample van 5 pellets 4-HO-MET kopen 20 milligram

4-HO-MET, oftewel 4-hydroxy-N-methyl-N-ethyltryptamine, metocin or methylcybin niet voor consumptie geschikt, alleen voor research doeleinden.

4-HO-MET sample 5 stuks

 

IUPAC: 3-(2-(ethyl(methyl)amino)ethyl-1H-indol-w-ol fumarate 

Cas:nummer: 77872-41-74

Hier kan je 5 pellets met 20 milligram 4-HO-MET kopen

4-HO-MET

De tryptamine 4-HO-MET (C13H18N2O) is een analoog van de hallucinogene stof psilocine of 4-HO-DMT (C12H16N2O) een stof die in de bekende paddo’s voorkomt. Ook is een het 4-hydroxy homoloog van 4-AcO-MET (4-Acetoxy-N-ethyl-N-methyltryptamin), alsmede de 4-hydroxy analoog van de basis triptamine MET (N-Ethyl-N-methyltryptaminewat weer familie is van DMT (Dimethyltryptamine).

Moleculaire structuur

Zoals bij alle tryptamines is er altijd weer die duidelijke dubbele ringstructuur met daaraan een amino zijketen.

Trytamine moleculaire structuur

4-HO-MET moleculaire structuur

4-HO-MET moleculaire structuur

Je ziet bij 4-HO-MET op R4 van de benzeenring een functionele groep van een waterstofatoom (H) en een zuurstofatoom (O) die met het zuurstofatoom aan de benzeenring verbonden is (hydroxylgroep) en aan de N (stikstof) zie je op het einde nog een ethyl en een methyl groep (MET). Nu weet je gelijk waar de benaming 4-HO-MET vandaan komt.

Ontwikkeling van 4-HO-MET

4-HO-MET is het voor het eerst samengesteld door Alexander Shulgin. Deze tryptamine wordt ook wel als een redelijke veilige stof voor de beginnende researcher gezien. Mede doordat zelfs bij een veel hogere dosis (2 mg/kg) dan voldoende (0,25 mg/kg) voor het verkrijgen van testresultaten er tot nu geen sterfgevallen bekend zijn. Zeker voor researchers met geen groot budget voor een lab met afzuiging, overdruk en of beschikking over een luchtdik pak met aparte luchttoevoer is dit veilig te verwerken. Basis persoonlijke beschermingsmiddelen als een mondmasker en latex handschoenen – gezien dat de 4-HO-MET in pelletvorm is, zou voldoende veilig moeten zijn. Echter tot nu toe is er niet echt veel over deze tryptamine bekend, blijf dus uiterst voorzichtig.

Effecten bij onverhoopte blootstelling

Bij een onverhoopt ongeluk met blootstelling aan deze tryptamine blijf je redelijk helder. Ondanks dat de optredende visuele vervormingen zowel met open als dichte ogen niet echt te sturen zijn. Je kunt dus wel helder beslissingen blijven nemen. Je ben wel in opperbeste stemming en ervaart een enorme tijdsvervaging. Wees dus bewust dat optredende situaties wellicht erger kunnen zijn dan dat je in eerste instantie denkt.

Dosering 4-HO-MET

Luistert zeer nauwkeurig, aangezien je er voor research een minimale hoeveelheid van nodig hebt. Met andere woorden 4-HO-MET kopen in losse poedervorm is extreem gevaarlijk als je daarbij in verwerking geen goede (en meestal ook dure) weegschaal gebruikt!

Een onverhoopte consumptie van 0,25 mg/kg wordt gezien als sterk. Reken er dan maar op dat jij je 4-6 uur uur niet goed kan concentreren op je onderzoeksresultaten. Zorg dat je in de 4 uur voor je onderzoek niets gegeten hebt en nuchter bent om eventuele extra nadelige effecten als misselijkheid en overgeven te voorkomen

Let op! Onmiddellijk optredende tolerantie

Houd rekening bij toediening aan je proefdieren met onmiddellijk optredende tolerantie. Tevens is er ook een kruistolerantie met andere psychedelica. Tolerantie neemt na 72 uur af tot de helft en na 168 uur is enige tolerantie weer nagenoeg verdwenen.

Mogelijk gevaar – tramadol en lithium:

Het wordt afgeraden om deze tryptamine te onderzoeken – zelfs met afdoende persoonlijke beschermingsmiddelen – als je lithium of tramadol gebruikt. Je moet dan namelijk rekening houden met een verhoogd risico op epileptische aanvallen en/of psychoses.

Bestelrestricties 4-HO-MET:

Je kunt 4-HO-MET kopen voor onderzoek. We leveren echter niet aan België, Groot-Brittanië, Zweden en de Verenigde Staten

1 beoordeling voor 4-HO-MET sample 5 pellets

 1. Waardering 5 uit 5

  Sander (geverifieerde eigenaar)

  Echt een topper dit .
  Lijkt echt op paddo’s hebt bijna geen rare gedachten met het onderzoeken van 4-HO-MET wat met paddo’s wel het geval kan zijn je bent helder .
  Had wel de hele tijd het gevoel dat ik niet alleen was terwijl dat dat wel het geval was
  Begon soms een beetje te praten tegen niemand en je krijgt een soort kleine ruimte gevoel zeg maar een aura om je heen en dat gaf een fijn beschermend gevoel.
  Ik was online aan het chatten met een onbekende toen de researchinspiratie insloeg en daar was ik me zo in aan het verdiepen dat ik er niets meer van begreep , heb ik nou geantwoord en wat een rare letters en mooie kleuren wat heb ik getypt en waarom wie was ik nou een chat aan het sturen heb ik wel de juiste iets gestuurd en ging echt helemaal op in die research van die ene tablet terwijl er niets gebeurde.
  Eerste keer 20 mlg in research genomen. Was daar ongeveer 5 uur meer bezig. Daarna lekker geslapen met veel dromen waarvan ook wat nare maar dat gebeurt ook wel zonder iets.
  Tweede keer halve in research genomen 10 mlg. Had de nacht ervoor niet geslapen toen kwamen de resultaten van het onderzoek veel harder binnen als de keer er voor met een heel tablet. Zeker gezien de weinig slaap eker, bewoog alles en danste bijna door de woonkamer vond het erg grappig en had een plezierig gevoel .
  Op eens ging het licht bij me uit maar dat kwam omdat ik al twee dagen wakker was werd na drie uurtjes wakker op de bank en was helemaal nuchter .

  Let wel op dat het duidelijk zichtbaar is voor anderen ( ogen) als je zoveel en zo laat aan het researchen bent.
  Top spul ook als je moet werken de dag erna. Onderzoek het echter dan niet te laat dus niet om 23:00 maar bv 19:00 uur
  Groet S

Een beoordeling toevoegen