5 gram U-47700

300.00

Niet voor consumptie geschikt – alleen voor research doeleinden

5 gram U-47700 of “Pink” of  3,4-dichloro-N-[2-dimethylamino)cyclohenyl]-N-methylbenzamide

Let op! U-47700 wordt binnen afzienbare tijd (wellicht al 1 apil 2018) op Opiumlijst I geplaatst in verband met een Europees besluit waarin aan Nederland opdracht wordt gegeven om dit op Opiumlijst I te plaatsen.  (zie Europees besluit over verbod op U-47700)

Bestelrestricties

 • wordt niet verstuurd naar België, Duitsland, Finland en Zweden
Compare
SKU: 23-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

5 gram U-47700 of “Pink” of  3,4-dichloro-N-[2-dimethylamino)cyclohenyl]-N-methylbenzamide

 

 

 

 

 

 

 

Cas-nummer: 82657-23-6

Moleculaire formule: C16H22Cl2N2O

Bestelrestricties

 

 • Let op! U-47700 wordt binnen afzienbare tijd (wellicht al 1 april 2018) op Opiumlijst I geplaatst in verband met een Europees besluit waarin aan Nederland opdracht wordt gegeven om dit op Opiumlijst I te plaatsen.  (zie Europees besluit over verbod op o.a. U-47700). Voor research is dan een speciale vergunning nodig die je het beste nu al kan aanvragen bij het Ministerie van VWS.
 • wordt niet verstuurd naar België, Duitsland, Finland en Zweden

u-47700 Productbeschrijving

Niet voor consumptie geschikt – alleen voor research doeleinden

U-47700 behoort tot de groep van  synthetische opioiden. U-47700 grijpt selectief in op de µ-opioïde receptor agonist/signaalstof.
(research onderzoek in cavia’s: gemiddeld Kd = 5.3 en 910 nM voor beide µ- and κ-opioïde receptors)

Uiterlijk:  talkachtig wit poeder

Ontwikkeling van U-47700


U-47700 is ontwikkeld door Upjohn Pharmaceuticals (USA) in 1970.

 

 

Bij onderzoek zonder de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen heeft U-47700 de volgende nadelige eigenschappen

Nadelige eigenschappen U-47700

 • extreem hoog verslavingspotentieel. Na eerste keer gelijk een aandrang om meer te nemen. Echter minder verslavingspotentieel dan bij morfine of heroïne volgens wijlen professor Jacob Szmuszkovicz. Moet je nagaan hoe hoog het dan wel niet is bij morfine of heroïne.
 • extreem gevaarlijk ook bij lagere doseringen. Gevaar ligt erin dat je jouw ademhaling stillegt. Doe onderzoek dus nooit alleen, altijd samen met liefst heldere co-onderzoeker of een onderzoeksteam.
 • erg caustisch of bijtend. Schade aan neusslijmvlies en rectale bloedingen van proefdieren afhankelijk methode van research (geen tussenpozen van maand of meer kan leiden tot onherstelbare schade)
 • Schade aan zenuwstelsel met effecten die een beetje lijken op die van Mutiple Sclerose (geen tussenpozen van maand of meer kan leiden tot onherstelbare schade)
 • U-47700 is veroorzaker van verschillende doden in speciaal in combinatie met andere opioïden, benzo’s en alcohol. Onder andere de zanger Prince is aan deze combi overleden.
 • Een typisch opioïde probleempje, namelijk onbedwingbare jeuk. Jeuk zou een teken kunnen zijn van ontstane schade aan je zenuwstelsel, net als een piep in je oren bij langdurige blootstelling aan lawaai
 • Misselijkheid vooral na afname van het effect
 • Misselijkheid kan leiden tot braken. In het speciaal in combinatie met andere middelen kan het dan ervoor zorgen dat je in je roes stikt in je eigen braaksel. Bekend advies is dus altijd met enige ondersteuning op je zij te gaan liggen (stabiele zijligging)
 • kan akelige droombeelden opwekken die je erg angstig kunnen maken
 • gezien de extreme sterkte is absoluut een dure weegschaal nodig

Ook om eventuele verstikking bij braken tegen te gaan, lagen opiumgebruikers altijd met enige ondersteuning op de zij.

 Extra gevaarlijke gevolgen research zonder beschermingsmiddelen

 • gevoelens van welbehagen
 • ‘hakuna matata’ dat wil zeggen je hebt geen enkele zorg op de wereld –  al zit je in de grootste shit ever
 • geen enkele lichamelijke pijn – je voelt het dus niet als je been toevallig stoot. Wat extra gevaar oplevert omdat angst en pijn ook een signaalfunctie hebben bij gevaar. En met geen enkele zorg op de wereld en gevoelens van welbehagen is dit een recept voor mogelijk extreem gevaar. Pas dus goed op bij het verwerken van deze stof!
 • mocht je een ongeluk hebben is het geluk dat je met een lage dosering helder kan blijven nadenken. Echter bij een hogere dosering val je gegarandeerd in slaap (met bijbehorend levensgevaar)

We raden daarom aan in een duidelijk afgesloten lab met goede afzuiging, goede persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken bij je research als bijvoorbeeld een luchtdicht pak met externe luchttoevoer.

Zwaarte van problemen bij verschillende doseringen (proefdier van 80 kilogram)

Oraal: 

Lichte dosering: 10-20 milligram
Lage dosering:  20-30 milligram
Gemiddelde dosering:  30-50 milligram
Hoog: > 50 milligram (extreem GEVAARLIJK!) 

Nasaal (tip binnenkant neus proefdier insmeren met (Nasumel) neuszalf en neusspray)

Lichte dosering 5-10 milligram
Laag:  10-20 milligram
Gemiddeld: 20-40 milligram
Hoog:  > 40 milligram (extreem GEVAARLIJK!) 

Tips van researcher: aantal milligram afwegen op een goedkope weegschaal en die oplossen in 50 % glycerine (Yari, Kruidvat 125 ml kost € 2,99) en 50 % zoutoplossing in een neusspray. Bij de meeste neussprays is 1 keer sprayen, is 0,1 milliliter (check dit!). Bijvoorbeeld 150 milligram oplossen in 150 milliliter mengsel glycerine en zoutoplossing, zorgt er 0,1 milligram per keer sprayen uit komt. Zo kun je het aanschaffen van een dure weegschaal (+ 200 euro) voorkomen. Mocht je interesse steeds sterker naar U-47700 uitgaan, onderzoek dan zeker ook zwarte komijnolie (Nigella Sativa).

Rectaal/zetpil

Lichte dosering 2-5 milligram
Laag:  5-15 milligram
Gemiddeld: 20-35 milligram
Hoog:  > 35 milligram (extreem GEVAARLIJK!)

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “5 gram U-47700” te beoordelen