1 gram 6APB HCI

Waardering 4.50 op 5 gebaseerd op 10 klantbeoordelingen
(10 klantbeoordelingen)

30.25

6-(2-aminopropyl)benzofuran of 1-benzofuran-6-ylpropan-2-amine HCI of

benzofury

Niet voor consumptie geschikt, alleen voor research doeleinden

Bestelrestricties: wordt niet verstuurd naar België, Duitsland, Groot-Brittanië en Zweden

1 gram 6-apb HCI! Ja, ja de 20 % meer potente versie als op basis van Succinate zouten.

Op basis van HCI-zout geeft 6APB veel minder afwijking in puurheid en geen schadelijke zuren! Wij hebben de HCI versie als ongeveer enige in heel Nederland omdat wij voor verantwoordelijk gebruik gaan. HCI is moeilijk te vinden omdat je tijdens de bereiding heel erg de temperatuur in de gaten moet houden anders gaat het helemaal mis.

Als je al 6APB kan vinden (er zijn echt meer echte scammers dan mensen die echte 6APB verkopen)  is dat in 95% van de gevallen met als basis succinate. Dat is een versie van 6-APB of benzofury die enorm veel afwijkingen in potentie geeft. Je moet maar geluk hebben, zeg maar en dan zit je nog minstens 20 % onder onze 6-APB HCI Versie.

Ontwikkeling van 6-APB

6-APB is ontwikkeld door de Dr. David Nichols in 1993 met zijn team aan de Purdue Universiteit van Indiana.

Ze waren op zoek naar middelen die veel minder schade zouden toebrengen aan de hersenen in vergelijking met middelen als MDMA (XTC) of MDA. Hiervoor verving Dr. Nichols de methyleendioxiring met een benzofuraan ring. En inderdaad het middel 6-APB was een stuk minder neurotoxisch dan bijvoorbeeld MDMA of MDA.

Daarnaast wordt 6-APB ook wel omschreven als een soort SUPER XTC. De XTC met het effect die iedereen probeert te bereiken met XTC (en daarom maar flink “bijpakt” met weinig effect en extra gevaar) en wat nooit lukt. Nu met 6APB heb je die unieke ervaring

Nadelige eigenschappen 6-APB

Bij consumptie heeft 6-APB de volgende nadelige eigenschappen

 • je kunt voor minstens 12 uur niet slapen
 • een verhoogde hartslag met bij chronisch gebruik een sterk verhoogde kans op fibrose aan het hart
 • bij hoge doseringen (meer dan 2 milligram per kilogram lichaamsgewicht kunnen er hallucinaties plaatsvinden
 • oververhitting
 • hoge bloeddruk met verhoogde kans op hersenbloedingen
 • Pijn in de nieren door een vernauwde bloedtoevoer (neem taurine dat zit bijvoorbeeld in Red Bull omdat te voorkomen)
 • 6APB is zeer verleidelijk.  Zo verleidelijk dat je de kans loopt uitgeputte serotonine receptoren op te lopen. Je moet dus een hoge dosis van discipline hebben om dit te

Zie voor meer info https://www.legalsilkroad.nl/6-apb-oftewel-benzo-fury/

Uitverkocht

Compare
Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Op dit moment hebben we 5-APB HCI in voorraad!

1 gram 6APB HCI oftewel

6-(2-aminopropyl)benzofuran of 1-benzofuran-6-ylpropan-2-amine HCI

of

benzofury

Niet voor consumptie geschikt, alleen voor research doeleinden

1 gram 6-apb HCI! Ja, ja de 20 % meer potente versie dan als op basis van Succinate zouten.

Op basis van HCI-zout geeft 6APB veel minder afwijking in puurheid en geen schadelijke zuren! Wij hebben de HCI versie als ongeveer enige in heel Nederland omdat wij voor verantwoordelijk experimenteren gaan. HCI is moeilijk te vinden omdat je tijdens de bereiding heel erg de temperatuur in de gaten moet houden anders gaat het helemaal mis.

De hydrochloride wordt gebruikt voor het oplosbaar maken van de amines in water en zuren. Door aanwezigheid van formele ladingen kan het amine als ammoniumverbinding in water oplossen. Deze methode wordt wel vaker toegepast bij geneesmiddelen: de hydrochloriden lossen veel beter op dan de overeenkomstige amines, waardoor een snellere en efficiëntere opname in het lichaam mogelijk is.

In de HCI synthese is een bijproduct van 6-APB altijd 5-APB. De eigenschappen van 6-APB en 5-APB zijn vrijwel hetzelfde (5-APB zelfs nog betere onderzoeksresultaten), dus je hoeft je daar geen zorgen over te maken.

Als je al 6APB kan vinden (er zijn echt meer echte scammers dan mensen die echte 6APB verkopen)  is dat in 95% van de gevallen met als basis succinate. Dat is een versie van 6-APB of benzofury die enorm veel afwijkingen in de onderzoeksresultaten geeft. Je moet maar geluk hebben, zeg maar en dan zit je nog minstens 20 % onder onze 6-APB HCI Versie.

Gebruik slechts 100 milligram 6APB HCI voor een gemiddelde onderzoeker van 80 kilo en je bent 6 tot 8 uur onder de pannen in je lab! Dat wil zeggen, dat je met 1 gram 6 APB makkelijk 10 x de grootste researchlol kan hebben.

1 gram 6APB of Benzofury

Ontwikkeling van 6-APB

6-APB is ontwikkeld door de Dr. David Nichols in 1993 met zijn team aan de Purdue Universiteit van Indiana.

Ze waren op zoek naar middelen die veel minder schade (oxidatieve stress) zouden toebrengen aan de hersenen in vergelijking met middelen als MDMA (XTC) of MDA. Hiervoor verving Dr. Nichols de methyleendioxiring met een benzofuraan ring.

 

Daarnaast wordt 6-APB door ‘misbruikers’ ook wel omschreven als een soort SUPER XTC. De XTC met het effect die iedereen probeert te bereiken met XTC (en daarom maar flink “bijpakt” met weinig effect en extra gevaar) en wat nooit lukt. Nu 6APB is juist bedoeld voor onderzoek en niet voor consumptie. Je kunt dus nu een unieke ervaring in je eigen persoonlijke onderzoek toevoegen!

Nadelige eigenschappen 6-APB

Bij onverhoopte consumptie heeft 6-APB de volgende nadelige eigenschappen

 • je kunt op 6APB voor minstens 12 uur niet slapen
 • 6APB komt langzaam op (denk 2 uur) dus het lijkt niets te doen wat extra gevaar tot gevolg heeft. Je hebt het niet meteen door dat je luchtdichte pak lekt bijvoorbeeld.
 • bij 6APB krijg je een verhoogde hartslag met bij chronisch gebruik een sterk verhoogde kans op fibrose aan het hart
 • met 6APB bij hoge doseringen (meer dan 2 milligram per kilogram lichaamsgewicht) kunnen er hallucinaties plaatsvinden
 • bij 6APB kan er oververhitting ontstaan
 • hoge bloeddruk met verhoogde kans op hersenbloedingen
 • Pijn in de nieren door een vernauwde bloedtoevoer (neem taurine dat zit bijvoorbeeld in Red Bull omdat te voorkomen)
 • 6APB is zeer verleidelijk.  Zo verleidelijk dat je de kans loopt uitgeputte serotonine receptoren op te lopen. Je moet dus een hoge dosis van discipline hebben om dit te researchen.

Mocht je toevallig veel vaker serotonine slurpende producten genomen hebben of zwaar getafeld van te voren, dan zullen de kortdurende lichaamseffecten minder sterk zijn .

Bestelrestricties: wordt niet verstuurd naar België, Duitsland, Groot-Brittanië en Zweden

Zie voor meer info https://www.legalsilkroad.nl/6-apb-oftewel-benzo-fury/

 

 

 

10 beoordelingen voor 1 gram 6APB HCI

 1. Waardering 5 uit 5

  Tallin

  Dank jullie voor de info!

 2. Waardering 5 uit 5

  Ricardo (geverifieerde eigenaar)

  Ben tevreden met de levering en service…

 3. Waardering 5 uit 5

  Ronald (geverifieerde eigenaar)

  Wel vaker onderzocht niets dan goede ervaringen mee top spul

 4. Waardering 5 uit 5

  Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Als je labratten hier nog geen ervaring mee hebt, pas op met de dosering.
  Ik kwam er achter dat mijn labratten een hele lage tolerantie hebben
  Ik probeerde voor het effect voorzichtig 0,2 mg/kg.
  Effecten waren zeer heftig, maar de labratten hadden zichzelf nog onder controle. Dus toch kunnen genieten van een fijn onderzoek.

  Tip, net als andere amfetamine achtige stoffen: begin lekker vroeg met je research als je ooit wilt slapen .

  Volgende keer zeker na 6 weken ga ik 0,10gr/kg proberen voor mijn labratten.

 5. Waardering 4 uit 5

  Woody (geverifieerde eigenaar)

  Top spul zeer tevreden over deze ! Grtz

 6. Waardering 5 uit 5

  steve (geverifieerde eigenaar)

  Zeer sterke en interessante RC

 7. Waardering 4 uit 5

  marie (geverifieerde eigenaar)

  goed spul!

 8. Waardering 5 uit 5

  Sander Rx (geverifieerde eigenaar)

  Echt een bijzondere RC. Bij het onderzoek werden erg positieve resultaten bevonden waardoor wij verdere research ambiëren. Zoals altijd bijzonder snel geleverd en makkelijke communicatie. 10/10

 9. Waardering 3 uit 5

  Herman

  Vorige week even een sample weg gebracht naar het testcentrum en vandaag de uitslag gekregen. Naast 6-APB zit in het verkregen poeder eveneens 5-APB, onbekend in welke verhouding. Ik ben erg benieuwd of dat de bedoeling is en of de leverancier hiervan op de hoogte is. Verder dan dat heb ik het nog niet kunnen testen.

  • Legal Silk Road

   Ja dat staat zelfs bij de productinfo. Bij de HCI-synthese van 6-APB heb je ook altijd 5-APB

 10. Waardering 4 uit 5

  Anoniem

  Super spul! Maar waarom is het uitverkocht!! Ik hoop dat het nog terugkomt want dit is onze favoriete researchchemical! Laat het alsjeblieft terugkomen!

  • Legal Silk Road

   Er is 5-APB Hci nog voor in de plaats gekomen. Probeer dat eens. Qua research mis je dan alleen de CEV’s, en heb je meer energie en euforie. Dat 1e is vrij simpel op te lossen met wat AL-LAD toe te voegen aan je research.

Een beoordeling toevoegen


Fatal error: Uncaught Error: Class 'JchOptimize\JSON_Optimize' not found in /home/bhnmqiyb/domains/legalsilkroad.nl/private_html/wp-content/plugins/jch-optimize/jchoptimize/libs/HTML_Optimize.php:270 Stack trace: #0 /home/bhnmqiyb/domains/legalsilkroad.nl/private_html/wp-content/plugins/jch-optimize/jchoptimize/libs/HTML_Optimize.php(239): JchOptimize\HTML_Optimize->_callMinifier(Array, '{"@context":"ht...') #1 [internal function]: JchOptimize\HTML_Optimize->_minifyCB(Array) #2 /home/bhnmqiyb/domains/legalsilkroad.nl/private_html/wp-content/plugins/jch-optimize/jchoptimize/libs/Optimize.php(104): preg_replace_callback('#(?><?[^<]*+(?:...', Array, '<!DOCTYPE html>...') #3 /home/bhnmqiyb/domains/legalsilkroad.nl/private_html/wp-content/plugins/jch-optimize/jchoptimize/libs/HTML_Optimize.php(129): JchOptimize\Optimize->_replace('#(?><?[^<]*+(?:...', '', '<!DOCTYPE html>...', '3', Array) #4 /home/bhnmqiyb/domains/legalsilkroad.nl/private_html/wp-content/plugins/jch-optimize/jchoptimize/libs/HTML_Optimize.php(59): JchOptimize\ in /home/bhnmqiyb/domains/legalsilkroad.nl/private_html/wp-content/plugins/jch-optimize/jchoptimize/libs/HTML_Optimize.php on line 270

Fatal error: Uncaught Error: Class 'JchOptimize\JSON_Optimize' not found in /home/bhnmqiyb/domains/legalsilkroad.nl/private_html/wp-content/plugins/jch-optimize/jchoptimize/libs/HTML_Optimize.php:270 Stack trace: #0 /home/bhnmqiyb/domains/legalsilkroad.nl/private_html/wp-content/plugins/jch-optimize/jchoptimize/libs/HTML_Optimize.php(239): JchOptimize\HTML_Optimize->_callMinifier(Array, '{"@context":"ht...') #1 [internal function]: JchOptimize\HTML_Optimize->_minifyCB(Array) #2 /home/bhnmqiyb/domains/legalsilkroad.nl/private_html/wp-content/plugins/jch-optimize/jchoptimize/libs/Optimize.php(104): preg_replace_callback('#(?><?[^<]*+(?:...', Array, '<!DOCTYPE html>...') #3 /home/bhnmqiyb/domains/legalsilkroad.nl/private_html/wp-content/plugins/jch-optimize/jchoptimize/libs/HTML_Optimize.php(129): JchOptimize\Optimize->_replace('#(?><?[^<]*+(?:...', '', '<!DOCTYPE html>...', '3', Array) #4 /home/bhnmqiyb/domains/legalsilkroad.nl/private_html/wp-content/plugins/jch-optimize/jchoptimize/libs/HTML_Optimize.php(59): JchOptimize\ in /home/bhnmqiyb/domains/legalsilkroad.nl/private_html/wp-content/plugins/jch-optimize/jchoptimize/libs/HTML_Optimize.php on line 270