4FMP Capsules Of 4FA Capsules De Voordelen

4FA capsules of 4FMP capsules en 4FA of 4FMP Poeder is wat Legal Silk Road naar volle tevredenheid van veel mensen leverde. Gezien het verbod op 25 mei 2017 leveren we niet meer.

Er is wel volgens ons een goede legale vervanger beschikbaar. Dat is bk-EBDP. Wellicht de moeite waarde voor je om een keer te proberen.

 

 

 

 

In verband met het zeer onterechte verbod op 4FA per 25 mei 2017 heeft het ook weinig zin meer om 4FA te gaan zeuren. We zijn toch echt gestopt met de verkoop via internet van 4-fluoramphetamine. Wellicht komen er nog nieuw stofjes als bk-EBPD ter vervanging van 4FA op de markt. En de illegale markt voor 4FA zal ook blijven floreren.

BK-EBDP kristallen

Pillen Beter Dan Capsules?

Wij hebben wel graag een zo groot mogelijk assortiment en veel mensen houden van pillen. Meestal omdat ze zo denken beter en makkelijker de dosering van 4FA kunnen bepalen ten opzichte van capsules. Makkelijker zou kunnen, breken is zo gedaan natuurlijk. Beter…hmm dat waag ik toch te betwijfelen.

capsule 4FMP/4FA

Echter wij hebben er alles aan gedaan om de dosering van capsules nog veel nauwkeuriger te kunnen bepalen dan als bij pillen. De 4FA of 4FMP capsules die Legal Silk Road leverden waren standaard ongeveer 150-160 milligram (maat 3).  Echter nog steeds zijn persoonlijk MAATGEMAAKTE capsules met bijna elke research chemical naar keuze mogelijk om te leveren.

Vanwege veiligheidsredenen gaan we wel echter niet verder dan maximaal 240 milligram. Ook zou de levertijd wat langer dan de normale 1 – 4 dagen kunnen zijn (is namelijk afhankelijk van post.nl en dag van bestellen – vrijdag bestellen is meestal pas dinsdag geleverd krijgen namelijk). Stuur even een berichtje naar [email protected] en kijk wat er mogelijk is.

Dosering van 4FA capsules ten opzichte van pillen

In ieder geval staat altijd het aantal milligrammen van de capsules erbij. De capsules zijn ook nog eens transparant. Je kunt dus zien hoeveel er ongeveer qua hoeveelheid van de research chemical in de capsules zit. De capsules zijn zelf 5 mg van gewicht. Dus als je een capsule weegt op 160 milligram, weet je dat er 155 milligram van de werkbare stof in zit.

De capsules zelf zeer flexibel en gaan niet zomaar stuk. De capsules  gaan ook heel makkelijk open.

Simpel, maak een draaiende beweging en je haalt zo de top eraf en zet de top er ook net zo makkelijk weer op.

Nauwkeuriger Je Dosering Bepalen Met Capsules

Dit betekent dat je met  capsules nog veel nauwkeuriger je dosering kan bepalen.

Bij een 4FA pil of 4FMP pil zat je bijvoorbeeld vast aan vulmiddelen en mengsel. Die vulmiddelen kunnen trouwens ook nog eens een allergische reactie veroorzaken. Zelfs al weet je dat de pillen 4FA of 4FMP bevatten, heb je meestal geen idee wat voor vulmiddelen en eventuele glansmiddelen er gebruikt zijn.

Ook ben je meestal afhankelijk van een laboratorium in 1 of andere garage. Hier wordt meestal niet echt heel veel aandacht besteedt aan het mengsel. Hierdoor kan er aan de ene kant van de pil er bijvoorbeeld meer werkzame stof aan 4FA of 4FMP zitten dan aan de andere kant.

capsules 4fa of 4FMP

Dat zal niet veel zijn, maar toch.

Deze capsules kun je dus gewoon open maken, eventueel er wat uitschudden (daarom transparant) en zelf bepalen hoeveel je er uitschudt of eventueel zelfs wat bijdoet (tip, spuitje van de apotheker of een dun rietje) . Dan kan op het oog, of dat kan zelfs met een milligram weegschaal (die kosten 15 euro of zo).

Dat is dus nog veel nauwkeuriger als je ooit met pillen kan bereiken.

Vervoer van capsules

Wat wel is ik vind zelf pillen ook wat makkelijker in vervoer. Omdat ze hard en massief zijn, breken er onder druk alleen stukjes af.

Capsules kunnen ook niet zo goed tegen vocht. Capsules die beter tegen vocht kunnen, zijn meestal hard en breken weer heel snel. Ook lossen ze minder snel op in je maag (net als pillen) en komen daarom net iets minder snel op. Dus daarom deze zeer flexibele en transparante capsules.

Echter pillen kunnen ook niet zo goed tegen vocht. Je krijgt al snel een soort van papje. Ooit een gripzakje met pillen laten zitten in je broek en in de was gegooid? Da’s dan meestal jammer. Tip, doe er een 2e gripzakje omheen. Als je dan met je ‘spacehead’ thuiskomt, en je achteraf niks meer herinnert en het gebeurt is een keer dat je iets vergeet….op zón manier houd je meestal de schade toch wel beperkt. Het is wel weer iets vervelender op een feestje om ze te pakken natuurlijk. Ja elk voordeel heeft ook zijn nadeel…om met wijlen J. Cruijf te spreken.

Als tip voor capsules en pillen om ze zo droog mogelijk te houden: doe er zo’n silica zakje bij wat je ook wel eens in de schoenendoos bij nieuwe sportschoenen ziet.

 

BK-EBDP kristallen

Dosering capsules: even voorbereiden

Dus qua dosering met  capsules is het even wat voorbereiden. Als je de juiste dosering (al) gevonden hebt, geeft het ons gewoon even door.

Dan maken we voor je ongeveer jouw dosering. Of die van de vriendengroep, net wat je wilt.

Net als bij de chocoladeletter I (die maken ze gewoon wat dikker als de letter M) hoef je bij een lagere dosering per capsule ook niet bang te zijn dat je minder werkzame stof krijgt. We sturen je gewoon wat meer capsules op. Ook bij de nieuwe mogelijke vervanger bk-EBDP werkt het zo. No worries dus bij het research chemicals bestellen dus. En dus ook bij het bestellen van je eigen, maatgemaakte capsules!

Groet,

Team Legal Silk Road

 

BK-EBDP kristallen