4FA en XTC Combinatie. Het combineren van XTC en 4FMP/4FA.

XTC en 4FA Combinatie: Tips over het combineren van XTC en 4FMP of 4FA

De combinatie XTC en 4FA is de combinatie die veel gebruikers van XTC (MDMA) en 4FA of 4FMP een keer gaan gebruiken.

Veel mensen zijn namelijk op zoek naar de ultieme kick en gaan daarom middelen als XTC en 4FMP of 4FA door elkaar gebruiken.4FA en XTC combineren

Vaak gebruiken ze daarbij (vaak onbewust) ook nog wat legale drugs als combi, omdat legale drugs weer niet als drugs worden gezien.

Samen met die combinatie van XTC en 4FMP of 4FA gaat men daarom ook vaak nog met middelen als alcohol, tabak en cafeïne combineren. Helaas is ook 4FA niet meer legaal verkrijgbaar. Echter bk-EBDP vinden wij een meer dan goede vervanging voor 4FA.

Kijk zelfs eens of bk-EBDP of Epylone iets voor jou zou kunnen zijn. Klik Op Het Onderstaande Plaatje!

 

 

BK-EBDP kristallen

 

De beste tip voor combigebruik van XTC en 4FA

Doe het niet. Ja, sorry om  een ‘partypooper’ te zijn maar dat is wel ongeveer het verhaal. Alleen het is natuurlijk wel een beetje ‘stop je hoofd in het zand gedrag’ van mij. Nou zijn wij niet van de overheid, dus laten wij dat nou maar niet doen.

Niet ontkennen dat mensen XTC en 4FA of 4FMP combineren

 

 

 

 

 

 

Want je bepaalt zelf wel wat goed voor je is. Je doet het heel waarschijnlijk toch. Of je gaat het nog een keer doen.

 

Jan combinatie van XTC en 4FA

Zoals Jan zijn er nog wel veel meer. Voor je eigen veiligheid en gezondheid geef ik je daarom graag wat meer tips voor zo veilig mogelijk combigebruik van XTC en 4FA.  En dat kan juist ook samengaan met een zo goed mogelijke high. Met die tips en kennis kan je inderdaad gewoon zelf je keuze bepalen of je de combinatie XTC en 4FA gaat doen. Echter eerst:

Waarom kan combineren van XTC en 4FMP schadelijk zijn?

Nu XTC of MDMA is neurotoxisch. Wetenschappelijke testen hebben duidelijk aangetoond dat er extra oxidatieve stress ontstaat bij de combinatie XTC en 4FA.  Wil je meer weten over wat oxidatieve stress precies is, klik dan op 4FA gevaarlijk.

4FA is ook neurotoxisch, alhoewel minder dan bij XTC. Er is verder weinig bekend over de combinatie XTC met 4FA of 4FMP. Echter er zijn testen met andere middelen die de afgifte van dopamine stimuleren. Dat soort middelen lijken sterk op wat 4FA of 4MP met je lichaam doet. Nu die testen geven duidelijk aan dat die middelen in combinatie met XTC nog eens extra neurotoxisch zijn. Ook gelden sowieso alle gevaren van 4FA en XTC als hersenbloeding en overhitting en ‘speedwilly’ nog eens extra voor de combinatie van 4FA en XTC.

Double down op je serotonine neuronen

Double down op je combinatie van 4FA en XTC

 

 

 

 

 

Verder ben je nu jouw serotonine neuronen dubbelop aan het stimuleren. 4FA is minder neurotoxisch voor die serotonine neuronen, alleen in combinatie met XTC krijgen diezelfde serotonine neuronen toch een extra opdoffer. Je moet het zo zien, een herhaalde klap met de hamer maakt het op een gegeven moment echt kapot. Herstel uitgesloten. Dit kan leiden tot allerlei griezelige geestelijke aandoeningen, waarvan de minste nog wel is dat je depressief wordt. En nam of neem je geen drugs om het ‘leuk’ te hebben?

Heilige graag 4FA en XTC combinatie

 

 

BK-EBDP kristallen

Combineren van 4FA en XTC – Wees Wijs

Je moet dit wel in perspectief stellen. Het is natuurlijk niet dat als je 1 keer zoiets doet, je standaard grote kans hebt dat je er gelijk als een kasplantje uitkomt. Echter de combinatie 4FA en XTC is niet iets om mee te beginnen. De combinatie XTC en 4FA is ook geen combinatie voor 1 x in de 3 maanden. Het combineren van XTC en 4FMP of 4FA is meer iets voor 1 x in de 2 jaar of zo. De combinatie XTC en 4FMP is een soort heilige mixgraal van de serotonine combinaties. Als je dan voor het ontheiligen daarvan gaat, choose wisely. Begin ieder geval met research chemicals kopen online op een veilige manier. Koop je spullen bij een veilige en betrouwbare leverancier, zoals Legalsilkroad.nl.

Tips voor combineren van XTC en 4FA of 4FMP

Preloaden 1 – Eet Kleurrijk

eet kleurrijk na de 4FA en XTC combinatie

Eet in de 2 weken en na voor de combinatie van XTC en  4fMP veel verse groente en dingen als bosbessen, frambozen, bramen en cranberry’s. Breng ook zoveel mogelijk kleur in je eten. Hoe meer kleur hoe beter. Dus oranje van de wortel, rood van de biet, groen en rood en geel van de paprika, maak er maar een kleurrijk feest van. Dit doe je om zoveel mogelijk verschillende voedingsstoffen binnen te krijgen, waaronder ook veel antioxidanten. Als je meer over antioxidanten wil lezen, klik op 4FA gevaarlijk.

Preloaden 2 – Eet Een Moot

vette vis, belangrijk preload na combinatie XTC en 4FA of 4FMP

Eet 1 week voor en 1 week na je combinatie van XTC en 4FA of 4FMP eet je veel verse VETTE Vis. Bijvoorbeeld makreel, zalm (liefst wild gevangen), haring en sardientjes.  Houd je niet van vis, ga dan voor de omega 3 pillen (zonder omega 6 of 9). Dit zorgt ervoor dat je de celwanden van de cel (door de oxidatieve stress beschadigd) zo sterk mogelijk maakt. Zie het als een orkaan die door je hersenen waait. De orkaan zal wat dakpannen wegblazen. Je hebt wel een grotere kans dat je sterkere huis blijft staan. Beter toch?

Preloaden 3 – Bij De Omega Neem Alfa

alfa lipon zuur - superantioxidant voor bij combinatie 4FA en XTC Naast de omega 3 neem je het wonderspulletje Alfa Liponzuur. 100 milligram vanaf dag -7 tot dag -1  en de dag zelf gewoon 500 milligram. Dag + 1 ook  500 miillgram. Daarna dag +2 tot en met 7 honderd milligram alfa lipon zuur.  Alfaliponzuur is een soort superantioxidant. Beter kan gewoon niet. Voor de zekerheid gooi er ook nog maar een multivitamine bij.

Preloaden 4 – Q10

Je kunt ook nog Q10 nemen. Q10 helpt bij de aanmaak van Adenosinetrifosfaat of ATP.  Dat is erg belangrijke stof wat de energiehuishouding in je cellen ondersteunt. In een onderzoek op ratten was een dag na het toedienen van XTC of MDMA 30 % minder ATP in de hersenen aanwezig. Om de last van de overblijvende 70% energiedragers wat te verlichten kun je extra Q10 innemen. Doe maar gelijk 50 milligram per dag, 30 dagen voor en nadat je XTC en 4FA in combinatie hebt geslikt. Doe dit bij een olie- of vetrijke maaltijd. En dien de Q10 ook liefst toe in gelcapsules. Er zijn goede aanwijzingen dat Q10 beter wordt opgenomen in een maag die veel olie bevat. q10

De combinatie van XTC en 4FA nemen

Nu check je drugs – weet wat je aan milligram netto inhoud hebt. Hier bij Legalsilkroad praten we over een ‘netto load’ van 150-160 milligram per 4FA of 4FMP capsule. Echter zwaarder of lichter is ook mogelijk. Gewoon even vragen en we doen ons best de voor jouw beste ‘netto load’ aan jou te gaan leveren. Het kan daardoor eventueel wel wat langer duren voordat we je bestelling kunnen leveren! Hieronder kan je al vast bestellen.

1 gram 6 APB HCI of Benzofury

 

Neem eerst de 4FA en dan pas de XTC. De dosering van de 4FA dient maximaal 1,5 milligram per kilogram lichaamsgewicht te bedragen.

Combinatie van 4FA en XTC

Houd je daaraan. 4FA heeft namelijk de neiging heeft om te gaan overheersen op de XTC high. De meeste mensen die combigebruik van XTC en 4FA doen willen graag dat die ‘vaagheid of wauws’ van de XTC de overhand krijgt. Het ergste wat je na zoveel risico nemen kan overkomen is dat de helderheid van de 4FA overheerst.

Het mooie zou kunnen zijn dat als na 3 uur de gevoelens van empathie en liefde van de 4FA af gaan nemen, je er dan juist een XTC in kickt. Dan trek je dat gevoel van liefde en empathie door, terwijl je de energie van 4FA (die 12 uur lang duurt) ook nog hebt. Kijk en dan hebben we tenminste ergens dat grote risico van de combinatie van XTC en 4FA voor genomen. Dus, luister alsjeblieft.

 

 

 

Tijdschema combinatie van 4FA en XTC

Het leuke van 4FA is natuurlijk dat je helder blijft. Daarom kun je ook goede beslissingen blijven nemen. Het is namelijk soms ‘net wat moeilijker’ je bij je voorgenomen doseringen te houden onder invloed van XTC (uhum – eigen ervaring). Ook weer een reden dus om met de 4FA te beginnen en daarna pas te gaan combineren met XTC.

De 4Fa begint na een uur tot 1,5 uur op te komen. Dat voel jezelf het beste. Kijk hoe het gaat. Hakt de 4FA of 4FMP er heel heftig in, doe die XTC dan nog maar een ander keertje (minstens 1 maand tussenpauze).

Ga op de 4FA gewoon verder. Verlaag de volgende keer de dosering 4FA naar 1,25 milligram per kilogram lichaamsgewicht. Nu als de 4Fa gewoon voor je normaal oppakt, gooi 2 uur daarna de XTC erbij. Begin voor de combinatie XTC en 4FA met 1 milligram per kilogram lichaamsgewicht, pak er in het uiterste geval  (dat is je eigen beslissing als het allemaal goed voelt) na 2,5 uur nog zo 1t-je bij.  En dan stop. Gewoon stop.

stop of XTC

Verder gaan is meer ‘strak’ staan

Het heeft nu echt geen zin meer. Je serotonine neuronen zijn al uitgeknepen. Het is gewoon klaar, al wil je meer, het is vanaf hier alleen maar droefenis en kommer en kwel. Het is alleen nog maar meer strak staan, en meer ‘kaakklem’. Je gaat je wezenloos gedragen. Daarbij begeef jij jezelf alleen nog maar in meer risico op hersenschade. Je gaat dat gevoel van ultieme liefde toch niet meer krijgen voor de eerst volgende 3 maanden. Dus ja, je kunt mij geloven of toch erin verder gaan.

4Fmp en XTC combineren

 

Enfin ik zou de combinatie van XTC en 4FA al (niet meer) doen. Echter ik weet dat het vlees en de geest zwak kan zijn. Alleen je weet het nu in ieder geval iets meer over het combineren van XTC en 4FA of 4FMP en hoe je het zo veilig mogelijk kan doen. Dit terwijl je toch een hoop vuurwerk qua ervaringen te wachten staat.

Tijdens de combinatie van XTC en 4FA

Doe geen andere drugs. Geen alcohol, geen GHB,  geen cafeïne (koffie/thee/cola) en al helemaal geen coke of speed. Ga ook zeker geen 6-APB erbij nemen. Dit zorgt allemaal voor extra metabolieten/afvalstoffen en meer gedonder in je lichaam. Je lichaam heeft het al met de combinatie XTC en 4FA al druk genoeg. Geef het een beetje rust.  Als je normaal wel met 4FA alcohol neemt, doe dat dus nu in geen geval. Laat de combinatie XTC en 4FA gewoon ‘zo fris’ mogelijk tot je komen. Andere drugs verpesten eigenlijk alleen maar die ‘heilige combinatie’ van XTC en 4FMP/4FA.

geen meer drugs mixen met de combinatie met 4FA en XTC

Afterload van de combinatie XTC en 4FA

Neem 5-htp dit is een soort stof waar je lichaam makkelijk serotonine van kan aanmaken. Neem het niet vooraf. Vooraf zou je samen met de XTC en de 4Fa te veel serotonine in je lichaam kunnen krijgen. Dat kan allerlei vervelende effecten geven.

Op het moment dat je lichaam een serotonine tekort heeft kun je natuurlijk best wat 5-htp gebruiken.  Ga gewoon gelijk voor een flinke portie van 500 milligram 5-htp de eerste dag. Eigenlijk al als je naar bed gaat (ik neem even aan dat dat 12 uur na inname van je 4FA is – zorg in ieder geval dat er 12 uur tussen zit). Daarna 100 milligram 5-htp  voor 7 dagen lang. Eet ook lekker wat rijpe bananen.  Zit ook lekker veel tryptofaan in, wat weer in je lichaam wordt omgezet tot 5-htp en serotonine. Verder is een lekker banaantje ook best lekker toch?

Nu ik hoop dat ik je nu zo veilig mogelijk heb voorbereid op de onveilige combinatie van XTC en 4FA.

Combinatie van 4FA of 4FMP, verstandig kiezen

Better be safe than sorry met de combinatie XTC en 4FA. En zoals je wellicht wel weet, veilige drugs bestaan niet. Totale veiligheid bestaat niet. Er bestaan wel mensen die kiezen om iets onveilig te doen en het dan wel zo veilig mogelijk te doen. Daar hoor jij nu toch zeker bij?

Groet,

Team Legal Silk Road

P.S. Beter Combineren Met 6-APB en 4FA

Voor overal waar XTC staat kun je ook 6-APB lezen. 6-APB of Benzo Fury is een veel langer durende high dan XTC (12 uur) en past dan ook beter bij 4FA die qua helderheid en energie ook 12 uur kan aanhouden. Ook heeft 6-APB van zichzelf al veel minder oxidatieve stress zodat in de combinatie met 4FA je veel minder je hersenen aan het braden bent. Je kunt als je denkt aan de combinatie XTC en 4FA eigenlijk beter 6-APB en 4FA gaan combineren.

Echter neem beide drugs allebei eerst apart als je dat nog niet gedaan had. Ga dan pas eens aan combinatiegebruik van 6-APB en 4FA of 4FMP denken.

1 gram 6 APB HCI of Benzofury