3MMC Kopen? Koop Hier De ECHTE 3MMC!

Dus je wilt ECHTE 3MMC kopen?

3MMC Kopen kan bij legalsilkroad.nl in 3 hoeveelheden:

3MMC kopen 1 gram1 gram voor € 25,75

3MMC Kopen 5 gram5 gram voor € 960.-, nee hoor (grapje) € 90.-

3MMC kopen 10 gram10 gram voor € 130,00.-

Bij Legalsilkroad.nl koop je alleen geteste 3MMC onder garantie. Ontevreden met de 3MMC die je gekocht hebt? Ja, ok dan hou je niet van 3MMC. Want reken maar dat wij de enige echte 3MMC naar je opsturen. Maaruh, verder geen discussie, je krijgt gelijk je geld retour als je de 3MMC retour zendt. Zelfs de portokosten van de retour zijn voor ons. Tot nu toe nog niet gebeurd, integendeel zelfs. Mensen gooien er na een eerste meer dan leuk onderzoeksweekend, er gelijk een flinke bestelling achteraan. Je weet nooit wanneer deze batch ECHTE 3MMC is uitverkocht….

Blog over research chemicals

Uniek aan legalsilkroad.nl zijn de blogs vol met goede en deskundige informatie over de verschillende soorten research chemicals zoals 3MMC.

Legalsilkroad.nl werkt met allerlei soorten toeleveranciers. Pharmagiganten uit China of India en betrouwbare, Nederlandse bedrijven. Het maakt ons niet uit, we gaan gewoon voor waar we de beste kwaliteit kunnen krijgen. En de beste kwaliteit is de kwaliteit waarvan onze cliënten zeggen, dat het de beste is. Telkens weer kopen mensen weer bij ons omdat:

  1. De beste kwaliteit hier te vinden is
  2. We razendsnel leveren
  3. We een onverslaanbare goede klantenservice hebben.

Loop dus gewoon niet het risico op 98 % poedersuiker. Of dat je naar een obscure handelaar moet met alle risico’s en gedoe (vaak worden afspraken meer dan eens afgezegd, en kost het je daarnaast veel spanning en tijd), en gewoon geen levering. Er zijn ook meer oplichters op internet,  dan degenen die de echte 3MMC leveren. Echt dat kunnen we je wel vertellen. Echter wij worden in plaats van jou opgelicht, service van de zaak. Zo blijft research chemicals bestellen voor jou leuk, en regel je dat gevoelens van frustratie bij jou vandaan blijven.

Een reagent test is ook niet alles

Je kunt natuurlijk een simpele reagent test doen, zoals de Liebermann test. Dat geeft wel wat aan, alleen niet heel veel. We hebben nu al meerdere keren gehad dat bij verschillende reagent testen wel de juiste kleur ontstond (of juist niet) en toch was het niet de juiste research chemical. Hier een filmpje van 3MMC in kristalvorm, zoals deze research chemical zou moeten reageren met de Liebermann test.

Want wij verkopen jou alleen de echte 3MMC. Bijna onmogelijk te vinden, alleen wij hebben het.

Gegarandeerde Controleerbare Zendingen van 3MMC

Alle zendingen boven de 50 euro worden standaard met track & trace in een witte anonieme enveloppe door ons verzonden. En voor 17:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden.

Legalsilkroad is verder bekend bij de Kamer van Koophandel, heeft gewoon een BTW-nummer (https://www.legalsilkroad.nl/contact/), en is gewoon bereikbaar per telefoon (0031(0)641059262). Al deze zaken maken het een stuk veiliger om legaal bij ons research chemicaliën als 3MMC te kopen.

Je kan bij veel bedrijven 3MMC kopen, alleen bij veel bedrijven waar je 3MMC koopt krijg je geen 3MMC of gewoon zelfs niks opgestuurd.

Veilig en betrouwbaar research chemicalën kopen

Onthoud met Bitcoin 3MMC kopen en geen registratie bij de Kamer van Koophandel betekent dat je opgelicht kan worden. Waarschijnlijk ga je ook opgelicht worden. Iemand zet rustig een site neer. Het duurt altijd even voordat zo’n oplichterssite uit de lucht wordt gehaald. Echt we staan er hier versteld van hoelang al bepaalde sites gewoon doorgaan. We krijgen nog steeds mailtjes binnen van klanten die geript zijn.  Daarbij ook door bedrijven die nu al minstens 2 jaar gewoon dezelfde site op het internet hebben staan. Je vraagt je toch af, hoe dat kan?

Je creditcardgegevens of paypalgegevens op een pagina invullen zonder Https te zien op je browser? Geheid dat je creditcardgegevens ergens op Darknet verkocht worden aan de hoogste bieder. Of je paypalrekening eventjes wordt leeg getrokken. Creditcardmaatschappijen doen ook nauwelijks tot geen zaken met bedrijven die research chemicals verkopen. Paypal doet al helemaal geen zaken met dat soort sites. Dus betalen met creditcard of paypal? Meer dan grote kans dat je met weer een valse site te maken hebt.

3MMC kopen een veilige zaak bij Legal Silk Road

3MMC kopen is echter bij Legal Silk Road een veilige zaak, omdat je gewoon kan betalen met banktransfer of Ideal. Je weet dus automatisch weet met wie je van doen hebt. Dat zorgt er dus voor dat jij ons altijd kan aanspreken op onze verantwoordelijkheid. Dus ook wat betreft de Nederlandse wetgeving bij het doen van aankopen via internet.

Legal Silk Road is een volledig legaal bedrijf en dat betekent dat wij ook dienen te voldoen aan alle wetten. We zullen dus ook gewoon moeten leveren wat jij bestelt. Daarnaast (al kan veel mensen dit geen bal schelen), betalen wij dus ook gewoon belasting. Je draagt dus je met een aankoop bij ons bij aan de algemene middelen van Nederland in plaats van aan een nieuwe uitgebouwde Mercedes van de plaatselijke drugsdealer van je keuze.

Ook zijn al onze research chemicals getest. Mocht je onverhoopt toch ontevreden zijn krijg je zonder discussie je geld retour of een vervanging van je bestelling.

Over 3MMC en het kopen van 3MMC zullen we de nieuwste ervaringen plaatsen van onze eigen nieuwsredactie. Hier goede 3MMC kopen is slechts het begin. Legalsilkroad verspreidt blogs met deskundige info van toonaangevende experts en unieke tips,. Alles bij elkaar trachten wij je een compleet overzicht te geven van alle informatie die je nodig hebt bij het kopen en experimenteren met research chemicals zoals 3MMC.

Minder risico met legale research chemicals

Hier op Legalsilkroad.nl vind je eenvoudig op 1 plek de meest populaire, legale research chemicals van dit moment. En dit wil niet zeggen dat je voor minder gaat. Vaak denken mensen, goh illegaal zonder enige bescherming of vergunningen is beter en zal weer beter experimenteren. Dat is echter nergens op gebaseerd. Het is meer een gevoel. Veel research chemicaliën zijn juist beter dan het echte werk.

3MMC is volledig legaal!

Bij 3MMC kopen hoef je ook (zolang de wet niet veranderd) bang te zijn voor boetes of gevangenisstraf voor het bezit van illegale drugs die op Opiumlijst I staan. Altijd zijn alle middelen die je hier koopt volledig legaal in Nederland (en soms ook in België met dank aan het ‘zelf een uitstekend voorbeeld van gezondheid’ mevrouw M. de Block). Op dit moment bestaat er ook nauwelijks nog een gedoogbeleid bij de politie voor gebruikershoeveelheden. Alles wordt nu aangepakt. Als je er zonder gedoe vanaf komt, heb je op dit moment geluk gehad. Waarom zou je risico’s gaan lopen bij het kopen van illegale drugs?

En er zijn er nog al wat. Een kleine selectie:

De (nog vaak) onbekende financiële risico’s van illegale drugs

  • Je rijdt je auto in de prak onder invloed van illegale drugs, je krijgt een bloedproef. Je allrisk verzekerde auto met een waarde van 25.000 euro mag je nu zelf gaan betalen. Met research chemicals op zak (wordt nauwelijks tot gewoon niet op getest), heb je een veel betere kans daarmee weg te komen. Natuurlijk moet je gewoon zeker geen drugs nemen als je nog gaat rijden. En research chemicals zijn al niet voor consumptie geschikt. Dus we hebben je gewaarschuwd!
  • Bij een controle onderweg doen ze speekseltest en/of een bloedproef, met research chemicals op zak heb je een veel betere kans dat je nu je rijbewijs mag houden (wordt niet of nauwelijks op getest). Met XTC, ben je minstens je rijbewijs voor 6 maanden! kwijt. Naast een enorme boete van om en nabij de 850 euro. Beetje lastig als je jouw auto nodig hebt. En ja, de politie doet op dit moment al speekseltests. Ook hier geldt natuurlijk weer dezelfde waarschuwing als voorafgaand.
  • Een beetje lastig uitleggen op je werk dat je in een politiecel zit omdat je toevallig net een voorraadje van illegale drugs op zak had voor vrienden. Met research chemicals zoals 3MMC geen centje pijn. Je wordt altijd vrijgelaten. Ten eerste aangezien de eenvoudige reagent (kleur) tests die de politie heeft niet werkt op jouw middeltje. Je kan gewoon zeggen wat het is, de politie kan het controleren, alleen laat je altijd door. Daarnaast is de minimale boete tegenwoordig al snel € 350.-! voor zeg 4 pilletjes van het illegale werk….

Waarom zou je geen 3MMC kopen?

Dus waarom zou je geen 3MMC kopen? Als je kijkt waar het voor in de plaats is gekomen dan vinden veel mensen qua onderzoek in het lab 3MMC nog een stuk beter te onderzoeken dan Mephedrone of Meow Meow/Miauw Miauw. Het is in ieder geval legaal, je hoeft niet schichtig over je schouder te kijken. Zo blijft kun je rustig onderzoek blijven doen in de omgeving van je eigen veilige lab.

Daarom is het veel handiger en vooral veiliger om voor het kopen van 3MMC te gaan. Je gaat in ieder geval een stuk geruster over straat. Bij het 3MMC kopen hier in de winkel van Legal Silk Road kun je gewoon achterover in je luie stoel je pakketje 3MMC bestellen. Meestal de volgende dag valt de witte anonieme enveloppe al in jouw eigen brievenbus. Dus, veilig, volledig legaal en verrukkelijk….;-)

Probeer ons maar eens uit. 1 gram 3MMC kun je hier nu al kopen voor € 25,75.- .

Al vast veel test- en onderzoeksplezier toegewenst met onze 3MMC