2C-B Kopen Lukt Niet. Dan Maar BK-2C-B kopen?

2C-B Kopen Niet Meer Legaal. Dan Maar BK-2C-B  Kopen ?

2C-B kopen was vroeger veel makkelijker. 2C-B was tot 1997 gewoon legaal verkrijgbaar in de smartshop. Vaak werd 2C-B gebruikt als hulpmiddel bij seks, omdat je na inname van 2C-B er wel pap van lust zeg maar. Verder hebben mannen bij 2C-B juist geen last van een zogeheten ‘speedwilly’. Gelukkig kun je nu ook BK-2C-B kopen.

2C-B is 1974 voor het eerst door Alexander Shulgin gemaakt. Hij beschrijft dat in zijn boek Phikal.

Het is daarna door psychotherapeuten opgepakt voor behandeling van patienten. Het had namelijk hele milde bijwerkingen en een relatief korte werkingsduur.  Er zijn ook geen gevallen bekend van verslaving aan dit middel. Je zou zeggen, ideaal middel dat 2C-B.

Toch is 2C-B sinds 1997 op Opiumlijst I geplaatst. Alleen dat was meer vanuit een soort reflex. Zo van legale drugs als 2C-B kopen dat kan niet of dat moet niet kunnen. Drugs zijn gevaarlijk en moeten allemaal verboden worden.

Weinig ernstige incidenten

Terwijl er eigenlijk nauwelijks ernstige incidenten zijn te melden met 2C-B.

Waarschijnlijk ook om 2C-B altijd een redelijke kleine drug is gebleven. De mensen die dit soort nieuwe research chemicals als BK-2C-B kopen zijn ook meestal de mensen die het meest op de hoogte zijn en er verstandig mee omgaan. Het grote publiek is meestal: gewoon slikken en snuiven en verder niet moeilijk doen. Ze weten heel weinig en meestal komen daar dan ook de grootste ongelukken van.

Een gemiddelde dag van een toerist

Dat zie je ook bijvoorbeeld vaak dat bij buitenlanders in Nederland de meeste ongelukken gebeuren, omdat zij vaak helemaal geen idee hebben en allerlei dingen door elkaar gaan gebruiken.

Een gemiddelde dag van een toerist. Hup naar de coffeeshop. We steken er een flinke blow op, en spacecake moeten we natuurlijk ook proberen. Fijn, en dan nog maar wat Heineken erbij. Jezus wat zijn we sloom geworden, we kunnen zo niet feesten. We scoren nog wat bij de meest obscure straatdealer, geen idee wat hij ons geeft. We hopen maar dat het goed is en dat het is, wat hij zegt dat het is.

Wauw, wat is dat gaaf zeg. Laten we nog wat bijnemen, want ja morgen gaan we terug. We kunnen het toch niet meenemen naar ons land…..Zie hier hoe er makkelijk ongelukken kunnen gebeuren.

Wat is 2C-B?

1 gram BK-2-CB2C-B is een volledig kunstmatig middel en de werkzame stof van 2C-B is 4-broom-2,5-dimethoxyfenethylamine. Het heeft chemisch eigenlijk nog het meeste weg van mescaline dat uit de peyote cactus wordt gewonnen. Die cactussen kun je op dit moment nog steeds legaal in de smartshop kopen. 2CB lijkt eigenlijk nog het meest op een soort kruising tussen LSD of 1-p-lsd en kortwerkende 6-APB. Al zijn de hallucinaties bij 2CB beter te ‘sturen’ als bij LSD. Veelal werd 2CB ook verkocht als XTC, of zijn XTC pillen vervuild met 2CB.

Bij het kopen van 2CB (en XTC) is het dan ook altijd handig om 2C-B te laten testen bij de verschillende testlocaties voor drugs in Nederland en Belgie om te kijken of het ook werkelijk 2C-b is.

 

De Marquis Test geeft bij BK-2-CB een fel oranje kleur

De Marquis Reagent Test geeft bij BK-2-CB een fel oranje kleur

Wat betreft het ‘sturen van hallucinaties’ kun je het wellicht vergelijken met het sturen van een droom. Soms als je wakker wordt, ben je nog een beetje aan het dromen en kun je half slapend de droom naar een zo prettig mogelijke richting sturen. Meestal komt daar ook een mooie man of vrouw in voor en/of een hele leuke omgeving.  Nu dat kan bij 2C-B dus ook.

 

Wat een heel prettige is ten opzichte van LSD of 1-p-lsd. Wellicht heb je wel eens gehoord van een ‘bad trip’. Bij een ‘bad trip’ gaan als het ware je gedachten onder invloed van LSD naar hele angstige nare gedachten. En daar kun je zelf dan niets aan doen. Van buitenaf dienen er dan nieuwe positieve prikkels ingestuurd te worden. Vandaar dat je met LSD altijd een ervaren buddy erbij dient te hebben.

Je kan je gedachten beter sturen op 2C-B

Bij 2C-B zou dat ook kunnen, alleen dan kun je diezelfde nare gedachten weer veel beter sturen naar veel positievere gedachten.  Er komen wel bad trips voor, alleen dat is meer als je vanuit jezelf al helemaal niet lekker in je vel zit. Vaak gecombineerd met combinatiegebruik (vooral alcohol, coke, en speed) en hoge doseringen van 2C-B achtige compounds (boven 100 mg voor iemand van 80 kilo). Ja, als je dit allemaal bekijkt is dat natuurlijk niet zo’n handige manier van gebruik (om niet te zeggen dom)  van dit verder prachtige middel.

Daarnaast heb je natuurlijk dezelfde gevoelens als bij XTC of 6-APB van liefde voor elkaar, empathie en euforie.

BK-2C-B Kopen Is Relatief goedkoop

Het kopen van 2c-B is relatief goedkoop omdat je er echt maar heel weinig van nodig hebt. Van 15 tot 35 milligram voor iemand van 80 kilo heb je meer het XTC effect. Vanaf een dosering met BK-2C-B van 25 milligram tot 50 milligram heb je al best een lekkere trip. Dat wil zeggen dat je met 1 gram al makkelijk 20 keer een flinke trip kan maken op 2C-B.

2CB

 

BK-2-CB

 

 

 

 

 

 

Hier in de winkel van Legal Silk Road kun je natuurlijk niet 2C-B kopen. 2C-B is namelijk illegaal in Nederland. Echter je kunt wel bijvoorbeeld bijna dezelfde stof kopen met nagenoeg dezelfde eigenschappen als 2C-B, namelijk je kunt bijvoorbeeld BK-2C-B kopen. Hierboven zie je ook dat de verschillen in structurele opbouw niet heel groot zijn. BK-2-CB (moleculaire formule:C10H12BrNO3 ) is ookeen β-ketonen analoog of 2C-B (moleculaire formule: C10H14BrNO2).

1 Gram BK-2C-B kun je meestal al kopen vanaf ruim 30 euro. Echter je hebt er maar iets van 50 milligram voor iemand van 80 kilo nodig en dan ben je al heerlijk klaar om zo gemiddeld 1,5 uur uur hard te gaan. Dat wil zeggen dat je met 1 gram al snel 20 keer helemaal wappie kan worden.  Ga je zeg vanaf minimaal 15 milligram gebruiken dan nemen de 6APB-achtige effecten meer de overhand.

Wat zijn verder de effecten van 2C-B?

  • Zin in seks of in ieder geval lichamelijk contact – je wordt er aanrakerig en aanhankelijk van
  • Gevoel van totale verliefdheid met de wereld en mensen om je heen
  • Lachkickslachkick op BK-2C-B
  • Je ervaart tijd en ruimte en je omgeving met 2C-B anders aangezien de verwerking van processen in je brein worden verstoord. Hierdoor zie je vaak kleuren veel intensiever en zal je muziek en geluiden als veel rijker ervaren. Ook lijkt het alsof de tijd stukken langzamer gaat en je kan zelfs het idee hebben dat het een tijdje stil staat.lsd trip
  • Verandering van tijd en ruimte, De ruimte waarin de persoon zich bevindt kan ineens een stuk groter of kleiner lijken in vergelijking met voor de 2C-B trip. De tijd lijkt vaak heel langzaam te gaan en soms ook compleet stil te staan tijdens een trip..
  • Je kan vooral bij hogere doseringen van 2C-B (> 50 mg) in enorme overpeinzingen terecht komen. Dit kan leiden tot heel verrassende inzichten waar je enorm je voordeel mee kan doen. Je denkt enorm ‘out of the box’ en komt dichter bij je ware gevoel zeg maar. Hierdoor krijg je een beetje hetzelfde als je onder hypnose bent, je komt dichter bij je ware ik. Als het ware kun je nu ook zelf jezelf zonder de door jou zelf opgelegde maskers beleven. Vaak zijn je eigen leugens omdat je zo vaak toneel hebt gespeeld namelijk volledig de waarheid voor je geworden. Hierdoor vergelijken sommigen mensen 2C-B ook wel een beetje met ayahuasca die dat effect nog meer heeft

Nadelen van 2C-B of BK-2C-B 

Ja, geen enkel middel is natuurlijk helemaal zonder nadelen. Aangezien ook de 5-HT2 receptor wordt aangesproken is het raadzaam om niet meer dan 1 x keer  per maand te gaan trippen met 2C-B of BK-2C-B. Ga dus niet al te vaak 2C-B kopen of BK-2C-B kopen. Je kunt lekker typisch Nederlands houden: zuinig en goedkoop. Een gram BK-2C-B zou je namelijk makkelijk 2 jaar mee kunnen doen.