2C-B-Fly kopen. Hier beste & goedkoopste 2C-B-Fly!

2C-B-Fly kopen in pure pelletvorm, dat is wat je wilt. 2C-B-Fly kopen, goedkoop en van een hoge kwaliteit.

Echter waarom willen zoveel mensen eigenlijk specifiek 2C-B-Fly pellets? Waarom zijn er zoveel mensen die 2C-B-Fly in pelletvorm?

Wij leverden aan veel onderzoekers van 2C-B-Fly zoals jij. Zij vinden experimenteren met 2C-B-fly veiliger en makkelijker in de pelletvorm.

 

2C-B-Fly pellets 10 + 2 C-B-Fly voor 50 euro

2C-B-Fly in poedervorm

In de poedervorm ben je vaak aan het hannesen met afwegen. en in de weer met een milligram weegschaal. Daarnaast moet het allemaal uiterst nauwkeurig gebeuren, want 1 keer hoesten en je bevindt je in een soort wolk van 2C-B-Fly. 2C-B-Fly heb je uiterst weinig van nodig. Hoeveelheden van 10 of 20 milligram maken al best wel een verschil uit. Daarbij ben je dus al bijna verplicht om iedere afnemer er een weegschaal van 200 euro bij te leveren. Anders wordt het eigenlijk gewoon wat te gevaarlijk. En zelfs dan maken mensen ook fouten. Dus met andere woorden, 2C-B-Fly poeder is eigenlijk niet z’on goed idee.

milligram weegschaal om 2C-B-Fly te wegen

Al heb je dan die uiterst nauwkeurige en dure weegschaal (tot 0,1 mg nauwkeurig), daarna moet je de 2C-B-Fly nog verder zien te verwerken. Wat zeker voor onhandige mensen met grote handen (ik bijvoorbeeld) een gigantische opgave is. Wat een priegelwerkje. Bwuhhhh.

Tijdens vervoer wordt poeder vaak nat of raakt verontreinigd. En 2C-B-Fly is echt uiterst duur. Het is niet duur in gebruik omdat je er in je research zo weinig van nodig hebt. Echter een gram 2C-B-Fly kopen en daarna door onhandigheid verliezen –  daar word je niet blij van.

Daarbij gaan zelfgemaakte capsules vaak open of ze breken onder de stress van het transport. In een plastic zakje zijn ze nauwelijks goed te vervoeren. Ze barsten geheid een keer open.

Dientengevolge met geperste, keiharde 2C-B-Fly pellets in een plastic zakje ben je uiteindelijk vaak goedkoper uit.  Ook ben je gelijk van een hoop gepriegel af. 2C-B-Fly pellets kopen is voor mensen die niet van gedoe en van veiligheid houden, ‘the way to go’.

Gelukkig verleent Legal Silk Road je de service om al de 2CB-Fly poeder voor jou al in pellets te doen. Ben je in ieder geval ‘het gepriegel’ al kwijt.

Pas op – 2C-B-Fly heeft gevolgen bij verwerken zonder persoonlijke beschermingsmiddelen (zie vid)

Nadeel van 2C-B-Fly kopen in pellets

Als je 2C-B-Fly-poeder zou onderzoeken is een ongelukje 2C-B-Fly in poedervorm zo gemaakt. Ook met vloeibare 2C-B-Fly kun je al snel een foutje maken. Met 2C-B-Fly-pellets duurt het wat langer voordat je goede onderzoeksresultaten kan verwachten. Ook zijn pellets op dit moment in de markt gewoon niet te verkrijgen in grote hoeveelheden.

Dus ja…als 2C-B-Fly onderzoek je bevalt (zal wel, want het is gewoon een analoog in moleculaire structuur van 2C-B) zou ik sowieso een voorraadje aanleggen als ik jou was. Pak wat je nu nog pakken kan!

Dosering van 2C-B-Fly

2C-B-Fly 1 pellet voorkan

 

De beste onderzoeksresultaten hangen trouwens ook helemaal af van de dosering van 2C-B-Fly. Vanaf 10 – 20 milligram heb je een gemiddelde dosering te pakken voor een proefdier van 80 kilogram. Verminderd de hoeveelheid of vermeerder de hoeveelheid in relatie tot het gewicht.

Extra reden om 2C-B-Fly te kopen

Verschillende onderzoekers melden dat bij het onderzoeken van 2C-B-Fly je meer helder blijft doordat het extra fijn onderzoeken is.

Kan weer een extra reden zijn om 2C-B-Fly pellets te kopen. Zeker voor mensen die ook nog gewoon moeten werken de week daarna.

De dosering van 2C-B-Fly

De dosering van 2C-B-Fly luistert erg nauw. Daarom kun je hier 2C-B-Fly kopen in de vorm  2C-B-Fly pellets van 10 milligram. Nu zijn alle research chemicals niet voor consumptie geschikt. Mocht je het toch willen onderzoeken, begin dan alsjeblieft met maximaal 1 pellet 2C-B-Fly van 10 milligram. Aan de hand van je onderzoekservaring met 2C-B-Fly kun je de dosering dan de volgende keer verhogen. Een normale dosering voor een proefdier zal ongeveer 0,25 mg per kilogram lichaamsgewicht zijn. Lekker goedkoop in gebruik dus.

De pellets zijn nu exact gevuld met 10 milligram, dan kun je daar goed rekening mee houden met de dosering van 2C-B-Fly.  Als je namelijk overdoseert ben je nog steeds niet handig bezig als je met research bezig bent. Ook een onder dosering schijnt niet zo leuk te zijn. Waarschijnlijk zie je dan op de hersenwaarden van je ratten in je lab geen enkel van de serotonine effecten die 2C-B-Fly kan oproepen. Anders kun je net zo goed speed gaan onderzoeken. Onderzoek 2C-B-Fly slechts 1 keer per maand. Dit omdat onderzoek met dit spulletje vaak zo gevaarlijk en intensief kan zijn, dat je geest toch wel wat rust nodig heeft.

2C-B-Fly Kopen Om Uit De Realiteit Van Alledag Te Geraken.

2C-B-Fly niet geschikt voor consumptie!

Bij het kopen van 2C-B-Fly weet je dat 2C-B-Fly niet voor consumptie geschikt is. Gebruik goede persoonlijke beschermingsmiddelen om zaken zoals euforie, praten als brugman en andere gevolgen van de serotonine opwekkende effecten te kunnen voorkomen. .

 

Veilig En Goedkoop

2C-B-Fly kopen bij legalsilkroad.nl

veilig 2C-B-Fly Kopen En Bestellen

Legalsilkoad.nl bevindt zich in Nederland en is gewoon te vinden bij de Kamer Van Koophandel, alsmede je kunt ons ook nog eens gewoon mailen op [email protected]

Iets wat me een minimale voorwaarde lijkt bij het veilig en betrouwbaar kopen van 2C-B-Fly of het online kopen van research chemicals. Hier bij de meest betrouwbare en veilige leverancier kan je dus het best 2C-B-Fly kopen.

 

2C-B-Fly pellets 10 + 2 C-B-Fly voor 50 euro