1-p-lsd kopen

Hoe kan je veilig 1-p-lsd kopen

De Beste Besteltips Om 1-p-lsd te kopen 

1-p-lsd kopen of bestellen is vaak niet eenvoudig. Het vinden van 1-p-lsd sites die 1-p-lsd verkopen via een zoekmachine lukt meestal heus nog wel.

Echter veel mensen hebben geen idee hoe ze het beste ECHT, 1-p-lsd kunnen kopen of bestellen. Waar moeten ze op letten bij het bestellen of kopen van 1-p-lsd?

Want het lijkt soms een loterij. Want het is ook echt zo: er zijn meer scammers op het internet die zeggen research chemicals te verkopen dan bedrijven die ECHT research chemicals verkopen.

En ja, die sites zien er soms bedrieglijk echt uit!

Daarom negen van de beste tips hoe je zo goed mogelijk ECHTE 1-p-lsd kan kopen.

veilig4FMPbestellen

Zo goed als mogelijk 1-p-lsd kopen tips 1.

Weet met wie je zaken doet

In het verlengde hiervan is dat inderdaad veel mensen niet eens echt weten met wie ze zaken doen. Ze zien een leuke site. Daarna bestellen ze gewoon op goed vertrouwen, of zelfs op hoop van zegen. Soms doen ze het dan nog van “horen zeggen”.

In ieder geval laat een goede betrouwbare site waar je 1-p-lsd koopt altijd een adres zien en een Kamer van Koophandel nummer. Op die manier weet je in ieder geval met wie je zaken doet als je iets bestelt.ALD 52

Toch niet goed? Nu kun je tenminste contact opnemen

Mocht er iets zijn, al is het maar dat een bestelling bijvoorbeeld niet aankomt, dan kun je altijd met dat bedrijf contact opnemen. En volgens de Nederlandse wet zullen ze je dan ook moeten leveren, keurig en netjes zoals het hoort. Weet jij hoe dat in Hong Kong of Spanje geregeld is? Ga jij daar überhaupt nog achteraan?

Weet van Wie je 4FMP bestelt

No way. Weet dus met wie je zaken doet, en het makkelijkste is gewoon dat je even het Kamer van Koophandel nummer controleert via hun KvK-app of de KvK-website. Better Safe Than Sorry, niet alleen als je gebruikt – ook als je 1-p-lsd bestelt.

 1-p-lsd kopen tips 2

Begin voorzichtig!

Uh, heb je dat goed gelezen? Ja, gij hebt dat goed gelezen. Als jij 1-p-lsd gaat kopen voor de eerste keer dan is het handig om wat voorzichtiger te doen. Wellicht vindt je er namelijk helemaal niks aan? En daar zit je dan met 10 blotters 1-p-lsd.  Je vrienden staan je een beetje uit te lachen met hun biertje in de hand….Kijk daarom ook of je een soort proefpakketje kan vinden op een site. Mocht je het niks vinden of mocht het onverhoopt zelfs helemaal geen 1-p-lsd zijn, dan heb je in ieder geval niet een hele grote kat in de zak gekocht.

Nou dat is handig, we hebben speciaal voor jou als eventuele ‘ 1-p-lsd– virgin ‘ een proefpakketje 1-p-lsd voor je samengesteld. 

1-p-lsd kopen

 

 1-p-lsd kopen tips 3

Bereid jezelf voor

Het is over het algemeen goed om voordat je 1-p-lsd koopt je voor te bereiden. Want wat wil je precies?

Wil je meer energie, wil je liefde voor de hele wereld, of wil je bijvoorbeeld krokodillen in roze bikini’s voor je zien dansen? In het laatste geval is het dan pas raadzaam om 1-p-lsd te kopen.

Ik raad je daarom ook aan om wat over 1-p-lsd te lezen. Wat doet het precies. Wat is precies 1-p-lsd ? Dat kan al veel teleurstelling voorkomen en ook veel meer tevredenheid brengen.

1-p-lsd kopen tips 4

Koop van een Nederlandse onderneming

bestel Nederlandse 4FMP

Ik geef je het dringende advies jouw 1-p-lsd bij Nederlandse ondernemingen te kopen. Nou is dat geen tip uit 1 of ander nationalistisch oogmerk. Ik zeg dat het gewoon veel veiliger is. Daarnaast is het makkelijker door de manieren van betalen (Ideal) en de snellere leveringstermijnen.

En mocht er gedoe zijn, dan is het met een onderneming in ons kikkerlandje toch net wat makkelijker conserveren dan met een onderneming in China. Let dus ook op of je de vestigingsplaats van een bedrijf die 1-p-lsd verkoopt kan vinden op de website. Check die vestigingsplaats als het even kan ook online via de Kamer van Koophandel website.

1-p-lsd kopen tips 5

Kijk wat de site aanbiedt

Als je een site vindt met research chemicals die in dat land verboden zijn, dan kun je die al sowieso afschrijven. Ook als je een site vindt die alles lijkt te verkopen en niets is uitverkocht? Dat is een flinke rode vlag. Een site die echt van alles verkoopt, zelfs de meest obscure research chemicals en niets is uitverkocht, ja dat klinkt wel leuk. Meestal is dat juist een scammer. Een scammer die gewoon zo veel mogelijk mensen wilt oplichten. En ja, oplichting is nooit uitverkocht en kan alles aanbieden…. .

1-p-lsd kopen tips 6

Reviews

Het zou handig zijn als een website veel reacties heeft staan hoe goed het allemaal wel is bij die ene site. Maar staar daar niet blind op.  Reviews kun je kopen of vervalsen of vrienden of vriendinnen van de eigenaar(s) van de website kunnen iets positiefs plaatsen over de zogenaamde 1-p-lsd die ze gekocht hebben. Het beste is dat je het zelf eerst getest hebt.

Daarna kun je het beste verder gaan met 1-p-lsd kopen bij die betrouwbare leverancier die zich voor jou bewezen heeft.

1-p-lsd kopen tips 7

Let op de verzendkosten of eventuele andere kosten 

Sommige websites lijken heel goedkoop, echter wanneer er dan nog € 3,95.- aan kosten voor verzending bijkomt geef je soms nog meer geld uit. Kwestie van controleren dus. Ga naar de winkelwagen en vul alles in, en kijk wat erop het einde als totaal eindbedrag staat.

Het zegt ook iets over de betrouwbaarheid van de website die je 1-p-lsd verkoopt als de kosten van verzending er ook gelijk bijstaan vanaf het begin. Als je dat pas bij de afrekening tegenkomt kan dat al voor jou een teken zijn om juist niet bij die website 1-p-lsd te kopen.

1-p-lsd kopen tips 8

Laat je 1-p-lsd testen

Je hebt iets hebt ontvangen van een bepaalde website waar je 1-p-lsd kan bestellen? Mocht je het onverhoopt voor persoonlijke consumptie gebruiken dan dien je zeker de eerste keer je batch of tablet te laten testen.

Er is wel 1 moeilijkheid, lsd goed testen is erg duur. Meestal doen ze het beetje generiek testen. Ze kijken of het voldoet aan een aantal zaken, en als het daar aan voldoet zal het wel 1-p-lsd zijn. Ze doe wellicht maar 1 x keer per week echt een blottertje testen. Vaak krijg je ook iets van “onbekende stof, we raden gebruik af”. Nu daar heb je 0,0 aan. Wil je het echt zeker weten dan dien je jouw sample bij energycontrol.org te laten testen. Die hebben echt een serieus lab, al betaal je wel ook een serieuze prijs,nl. € 70.-.

Nu testen van 1-p-lsd kan bijvoorbeeld bij het Jellinek of de GGD. De kosten hiervoor zijn € 2,50.- tot gratis. Je kunt maximaal 3 soorten drugs per keer laten testen. Heb contact geld bij, want vanwege de anonimiteit doen ze niet aan PIN of zo. Een lijst waar je 1-p-lsd kan laten testen of kan brengen vind je hier: Adressen waar je 1-p-lsd kan testen.

IN AMSTERDAM KUN JE VAN MAANDAG T/M ZATERDAG JE 4FMP TESTEN.

  • Maandagavond bij de GGD, 17.30-20.30 uur, Valckenierstraat 4.
  • Dinsdagavond bij de GGD, 17.30-20.30 uur, Valckenierstraat 4.
  • Woensdagavond bij de Jellinek, 17.00-20.30 uur, Jacob Obrechtstraat 92.
  • Donderdagavond bij de Jellinek, 17.00-20.30 uur, Jacob Obrechtstraat 92.
  • Vrijdagavond bij de Jellinek, 17.00-20.30 uur, Jacob Obrechtstraat 92.
  • Zaterdagmiddag bij de GGD, 13.30-16.30 uur, Valckenierstraat 4

De kosten in Amsterdam zijn € 2,50.- per pil, poeder, capsule of vloeistof die je wilt laten testen.

Je kunt hier gewoon langsgaan en daarna heb je zeker binnen 2 weken een eindresultaat. Je moet wel minstens 1 blotter van jouw 1-p-lsd aanleveren. Ja, je krijgt dus ook niet je gekochte 1-p-lsd weer terug.

Je zou ook zelf kunnen testen met een reagent test. Bijvoorbeeld een stukje 1-p-lsd zou een paarsige kleur moeten geven bij een reagent test als de Marquis test. Je hoeft niet heel de blotter te gebruiken dan (zonde) en slechts een klein stukje is dan genoeg. Wacht wel 10 minuten, want bij 1-p-lsd kan de reactie wat langer duren.

1-p-lsd marquis test

Marquis test Met Stukje 1-p-lsd

1-p-lsd kopen tips 9

Leveringstermijn – hoe snel wil jij het hebben?

snel4FMPbestellen

Vaak wil je jouw  1-p-lsd zo snel mogelijk hebben en wil je de volgende al gaan experimenteren. Mocht de leveringstermijn echter een week zijn dan ben je al niet blij. Ook wil op vrijdagmiddag 1-p-lsd bestellen, meestal zeggen dat je de 1-p-lsd  pas dinsdag binnen hebt. Zou fijn zijn als er dan in ieder geval een e-mailadres ([email protected]) waar je even kan vragen wanneer het ongeveer binnen zou kunnen zijn.

Zo kan je er nog even extra zeker stellen dat je jouw 1-p-lsd op tijd in binnen hebt. Soms is er ook best wat te regelen. Als jij maar wat extra wilt betalen en tevens omdat je gewoon vraagt om die extra aandacht voor jouw bestelling.

Stuur een bericht naar de 1-p-lsd leverancier over de termijn van levering.

Meestal als je een e-mailtje of berichtje stuurt weet je al snel over het hoe of wat van een leveringstermijn. Handig als er dan ook inderdaad in een e-mailadres ([email protected]) bijstaat. Maar ja, dan kom weer ik een beetje op tip 4; weet met wie je zaken doet.

1-p-lsd kopen tips 10

Hoe wil je de 1-p-lsd gaan betalen?

betalingsmethodes

Pas op voor leveranciers waar je echt alleen met Bitcoin kan betalen. Je kan echt helemaal nergens op terugvallen. Als de Whois van zón website dan ook 1 of ander vestiging in de Seychellen of de Bahamas laat zien, dan zou je al genoeg moeten weten. Het is dan gewoon puur geluk of je geleverd krijgt. Het is in ieder geval geen wijsheid. Betalen met Western Union, Moneygram idem dito. Meer dan 95 % kans dat het een scam is.

Je hebt dan namelijk geen enkele mogelijkheid om de leverancier aan te spreken als er iets mis met je levering is. Geen enkele. Echt je bent volledig overgeleverd aan de goedheid en wijsheid van de leverancier. Ik zou als leverancier een goede relatie willen opbouwen. Niet alleen vanwege eer en geweten, ook omdat ik denk dat daar meer verdiensten in zitten. Scammers denken wat mij betreft, heel vreemd. Gewoon, pakken en wegwezen. Ja, dat is snel geld verdienen, maar niet lang geld verdienen.

Nu heb je 10 tips gekregen zodat je in ieder geval de bedrijven kan vinden die wel je 1-p-lsd leveren. We moeten het uiteindelijk allemaal verdienen. Nu je kunt bij ons eens een proefbestelling 1-p-lsd doen of bijvoorbeeld gelijk voor 25 blotters ineens gaan. We hebben een kvk-nummer, je kunt betalen met ideal, we zitten gewoon in Nederland. Nu “the proof is in the pudding”. Bestel en kijk of wij je tevreden kunnen maken. Geef ons een kans om te doen wat we beloven.